Egy hónapja szültem, de nem érzem magam anyának. Fog ez változni?
Fog, de beszélj az érzéseidről valaki bizalmasoddal (anyukád, gyermekes barátnő). Nem természetes, amit érzel, de valószínűleg vmi mély lelki oka lehet (pl. nem akartál gyereket, nem bízol a párodban).
A kisbabád pedig a TE részed, annyi örömöt és boldog pillanatot tud okozni:)
Nem értem mit jelent, hogy nem érzed magad anyának. Nem rossz szülő az, aki a gyerek mellett mással is foglalkozik, szóval nem leszel attól rosszabb, ha te nézel TV-t, kimozdulsz néha és nem csak ezen töprengsz.
Vagy nem erre gondoltál?
nem terveztünk gyereket,ugy voltunk vele ha összejön összejön,ha nem akkor nem.
Az elején még örültem neki mikor h pozitív lett a teszt,és láttam ha családomba mindenki mennyire örül,de ez az öröm vhogy elmult. Már a terhesség alatt is ugyéreztem mintha vmi feladat lenne az h megszülöm a babát,és majd nevelem. Van,és kész. nagyon nem is érdekel,és nem érzek semmi anyait.
60% nincs jobb dolgod?
Egyébként minden "rosszaságát" (most dacol az én picúrom ) egy puszival helyre tudja hozni.
Viszont van hogy az anyaság érzése nem alakul ki rögtön, hetek kellenek hozzá. Kérdező, ne tartsd magadban, nem szégyen ez, csupán a körülmények és a hormonok! És lásd, ami szép a babádban. A kis magatehetetlensége,, ahogy karodban megnyugszik, ahogy édesen mosolyog álmában....Apró dolgok, de ezek csak előre visznek :)
nem lehet, hogy szülés utáni depresszió? Azzal vigyázni kell!:S
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!