Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ennyire meg lehet változni?...

Ennyire meg lehet változni? Rendjén van ez így?

Figyelt kérdés

Amikor terhes lettem és a védőnővel való legelső találkozáskor átadott nekem egy ajándék Kismama újságot, attól fova kedvenc lapom lett. Minden példányt megvettem, sőt még régebbi számokat is beszereztem.

Ittam a sorait.

Babás blogot vezettem. Szívesen olvasgattam mások életéről is. Ismerettségek, barátságok szövődtek. Van akikkel találkoztunk is.

Aztán gyorsan jött a kistesó, aki most 2 éves.

A Kismama újság már olyan szinten nem érekel, hogy meg se veszem. A blogozás is untat már, nincs kedvem, erőm, energiám hozzá. Belefáradtam.

Normális ez így? Más is tapasztalta ezt?

2011. jan. 10. 23:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Első gyereknél még elő is fizettem, most másodiknál néha belelapozok, ha a könyvtárban járok.

Mondjuk akkor még nem volt net, lehet azért.

Blogok soha nem érdekeltek,se írás, se olvasás.

2011. jan. 10. 23:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, változtál: rutint szereztél, a 2. gyerek után nem sok újdonságot találni a babás lapokban. Az meg, hogy időnként belefáradsz, teljesen normális. Összeszedi magát az ember és csinálja tovább. A gondoskodás fárasztó, de megéri, ugye? :)
2011. jan. 10. 23:51
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak egy gyerkőcöm van, két éves. Nemrég kaptam egy állásajánlatot, ami babákkal, újszülöttekkel, picikkel kapcsolatos. Nem fogadtam el, én már nem vágyom ezekre a dolgokra, inkább a "felnőtt" világ érdekelne mostmár újra :) Sztem normális.
2011. jan. 10. 23:52
 4/10 A kérdező kommentje:
Múltkor nekem is szóba jött, hogy mi lenne, ha oiban dada lennék. Na, neeeeeeeeeeeeem. Imádom a gyerekeimet, de untig elég, ami itthon van:)
2011. jan. 10. 23:56
 5/10 A kérdező kommentje:
oviban
2011. jan. 10. 23:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

első

minden tiszteletem a bölcsis gondozónőké, dadáké és óvónőké, de ha iylen helyen kellen dolgoznom, tuti megzakkannék

2011. jan. 10. 23:59
 7/10 A kérdező kommentje:
egyetértek veled:)
2011. jan. 11. 00:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy idő után mindenre rálehet unni! Ha ugyanazt eszed napokig,hetekig rá se bírsz már nézni! Ez az újságmánia lecsengett nálad,lehet később előjön,de most se időd se energiád. A legjobb tapasztalatokat te magad szerzed,nincs rájuk már szükséged. Én a Meglepetés újsággal voltam így,folyton küldözgettem a megfejtéseket,de most nemhogy rejtvényezni,de belenézni sincs időm. Úgyhogy meg se veszem. Minek?
2011. jan. 11. 00:29
 9/10 A kérdező kommentje:
Szerintem nagyrészt a hormonok változásától is lehet.
2011. jan. 11. 08:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Első terhességnél megvettem minden nyavaját (Anyák lapja,Kismama,Baba magazin, stb,Különszámokat és társaik) majdnem minden hónapban. Amikor hazaértem velük elterültem az ágyon és egész délután csak olvastam,informálodtam(vannak hasznos dolgok is bennük+rengeteg reklám. Most a fiam 2 és fél eves meg jön a kistesó és úgy érzem se időm,se kedvem ezeket gyűrögetni. Az újságosnál néha kedvet kapok, hogy NA MOST VESZEK EGYET!,de miután végig nézem az összesnek a címlapját,rájövök,hogy nekem már nem tudnak újat mondani,mutatni.
2011. jan. 14. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!