Szerintetek sincs rendjén, hogy nem hívnak vissza minket vendégségbe a barátnőmék?
Nem tudsz mit tenni Nektek is így kell hozzáállni.
esetleg felvetheted neki de ha idáig nem jutott az eszükbe...
nem sok remény van.
Figyelj, vannak ilyen emberek... Az én ismeretségi körömben is akad, nálunk konkrétan a következő szituáció esett meg:
Mi meghívtuk őket, szintén gyerekestül, jópárszor ebédre. Ők sosem hívtak minket, és egyszer már nem bírtam tovább, rákérdeztem az okára. A válasz: nem akarja, hogy a mi gyerekünk szétrámolja náluk a holmikat... (Mintha nem szólnék rá a gyerekre, ha ezzel próbálkozni, de mindegy.) Kerekedett rendesen a szemem, na azóta mi sem hívtuk őket...
Vannak ilyen emberek, nem is egyet ismerek!
Egyik barátnőm sokszor meghívatja magát családostul és esznek-isznak stb. Aztán pedig minket nem hív meg soha! Ha szóba kerül, hogy mi is menjünk hozzájuk, akkor eltereli a szót, és azt szokta mondani, hogy ő jobban szeret vendégeskedni. :) Hát köszi...
Abban nem vagyok biztos, hogy ez rosszindulat lenne, ő egyszerűen csak ezt tartja normálisnak. Számomra meg furcsa.
A barátnőmről van szó, tehát nagyon is jól tudom, hogy milyen anyagi körülmények között élnek.
Ha nem engedhetnék meg maguknak, akkor természetesen fel se merülne ez a kérdés, mert megérteném.
De nagyon is jól állnak...
Ez a normális valakinek? Hát tényleg elég furcsa!
Ez oda-vissza megvendégelés kellene, hogy legyen.
Nem szeretné, hogy szétpakolja a gyereked az ő gyerekének a játékait???? Jézus Mária!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!