Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek sincs rendjén,...

Szerintetek sincs rendjén, hogy nem hívnak vissza minket vendégségbe a barátnőmék?

Figyelt kérdés
Mi már vagy 6x megvendégeltünk őket gyerekestül, itt is aludtak, ettek, ittak napokig. Nekik eszükbe sincs, hogy visszahívjanak minket, pedig van nyaralójuk is.
2011. júl. 20. 11:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
80%
Ugye? Én is így reagáltam...
2011. júl. 20. 11:55
 12/15 A kérdező kommentje:
Más családokkal is összejárunk, és annyira egyértelmű, hogy most nálunk, legközelebb náluk jövünk össze.
2011. júl. 20. 11:59
 13/15 anonim ***** válasza:

Nálunk is ezért szakadt meg egy barátság. Összejártunk egy baráti párral, akkor kezdődött,mikor nekünk megszületett az első gyerekünk. Tény, hogy mindig jöttek köszönteni hozzánk a gyereket, holott nekik akkor sem volt még gyerekük, és nekünk kellemetlen volt, hogy ennyit költenek a mi gyerekünkre. (Nem kell nagy összegekre gondolni, évi szinten 2-3 ezer forint, jó a fizetésük)

Aztán született még két gyerekünk, ugyanúgy jöttek, mi mindig főztünk, sütöttünk, bográcsoztunk, vettük a sok italt, de mikor mi említettük, hogy mennénk hozzájuk, ezer kifogás volt heteken át. Így aztán eldöntöttük, ennyi volt, nem megyünk. Nálunk mindig lehetett enni-inni éjfélig, nem zavarta őket, hogy nálunk itt a három gyerek, ők nyugodtan elvoltak.

2011. júl. 20. 15:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem lehet a végtelenségig csak adni, beszélj külön a barátnőddel. Csak kiderül valami.
2011. júl. 21. 07:11
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát elég fura. Én szerintem ha 2 alkalom után sem hívtak volna vissza, már harmadjára nem hívtam volna őket. Milyen barátság az ilyen? Az én fogalomtáramban nem az, de lehet túl kritikus vagyok. Én biztos nem erőlködnék hetedik alkalommal, hátha aztán vissza hívnak végre. De te tudod. Rá is kérdezhetsz az okra, ha igazán fontos neked ez a kapcsolat.
2011. júl. 25. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!