Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ugye meg fognak változni az...

Ugye meg fognak változni az érzéseim? Most nem ismerek magamra:- (

Figyelt kérdés
Világ életemben nagy családot, sok gyereket szerettem volna.Mi is 5en vagyunk tesók, és ez nagyon jó dolog szerinte.Kb 3 hónapja szültem meg a kisfiam, első babám, és azóta úgy vagyok a szüléssel, hogy nagyon is várhat az még.Nem volt brutál szülésem, mégis ha belegondolok, akkor azt mondom várjunk még...mondjuk lehet a fáradság is beszél belőlem, mert az első 6 hét is kimerítő volt...de ugye vágyni fogok még babára??ma azt álmodtam, hogy terhes vagyok a következő picivel, és mire a kisfiam 11hós lesz, addigra megszületik, na úgy ébredtem, hogy azért ezt nee...de ugye ez meg fog változni??ugye eljön az az idő, mikor újra szeretnék majd kisbabát??
2011. jan. 6. 10:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Az első év nagyon gyorsan elrepül és amikor végig tudsz aludni egy éjszakát és utánna még többet akkor már fogsz vágyni egy újabb babára.

2011. jan. 6. 10:44
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én egyet szerettem volna. Kisfiam megszületett 2 nap vajúdás után, 3 hónap hasfájás, velünk alvás, stb... nem a legnyugodtabb baba, mégis már egészen pici kora óta szeretnék mégegy babát.

Mégegyszer átéljem a csodát, hogy életet adjak, és annyira szeretem a fiamat, hogy szeretnék neki testvére, szeretnék minden tekintetben babát.

Alig vártam, hogy betöltse az 1 évet és lassan le tudjam szoktatni a ciciről, helyreálljon a ciklusom és megint babát hordjak a szívem alatt.

Most vagyok 30. hetes kismama és alig várom, hogy együtt legyen a két gyermekem.

Szóval én a születésétől vágytam mégegyre. Hogy nálad fog -e ez változni? nem tudom, lehet.

2011. jan. 6. 11:08
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is kész kínszenvedés volt a terhesség vége, a szülés, és az első hónapok. Most 15 hónapos múlt a kisfiam, és azt mondom, hogy ejj, ráérünk arra még, ha a következő babáról van szó. Nem zárkózom el teljesen előle, de előbb szeretnék még visszamenni dolgozni, legalább 1 évre (szeptemberben megyek vissza, kisfiam pedig bölcsibe).
2011. jan. 6. 13:05
 4/5 anonim ***** válasza:
En kettot szerettem volna de ugy vagyok vele, hogy marad ez az egy. 11 honapos a kisfiam, ugyhogy lehet ez is meg valtozni fog de egyelore a felallas, hogy nem lesz teso. Nagyon fura mert en meg ugy erzem, hogy nem lennek kepes elvenni a kisfiamtol azt az idot amit most vele tudok tolteni egy masik baba miatt. Bunosnek erzem magam megha csak arra is gondolok, hogy nem jatszhatunk egyutt orakig mert egy masik babaval is kene foglalkonom. Tudom fura ez az erzes de tenleg igy van. :) Nem tudom, hogy ez is fog-e idovel valtozni.
2011. jan. 6. 14:26
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat...azért nagyon remélem változni fogok, mert tudom milyen jó, ha van tesó, ezt szeretném megadni a kisfiamnak is, de néha kivagyok magamtól, meg a hülye érzéseimtől...
2011. jan. 6. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!