Ugye meg fognak változni az érzéseim? Most nem ismerek magamra:- (
Igen.
Az első év nagyon gyorsan elrepül és amikor végig tudsz aludni egy éjszakát és utánna még többet akkor már fogsz vágyni egy újabb babára.
Én egyet szerettem volna. Kisfiam megszületett 2 nap vajúdás után, 3 hónap hasfájás, velünk alvás, stb... nem a legnyugodtabb baba, mégis már egészen pici kora óta szeretnék mégegy babát.
Mégegyszer átéljem a csodát, hogy életet adjak, és annyira szeretem a fiamat, hogy szeretnék neki testvére, szeretnék minden tekintetben babát.
Alig vártam, hogy betöltse az 1 évet és lassan le tudjam szoktatni a ciciről, helyreálljon a ciklusom és megint babát hordjak a szívem alatt.
Most vagyok 30. hetes kismama és alig várom, hogy együtt legyen a két gyermekem.
Szóval én a születésétől vágytam mégegyre. Hogy nálad fog -e ez változni? nem tudom, lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!