Többgyerekes anyukák! Ugye meg fognak változni az érzéseim?
Holnap lesz 5 hete hogy szültem, könnyű, gyors szülés volt, mindent egybevéve kb 6ésfél óra volt, amiből csak az utolsó 2 óra volt elég durva.
Első babám, mindig is sok gyereket szerettem volna, párom is, és most mégis néha olyan gondolataim vannak, hogy hogy a túróba fogok én még szülni..??mármint néha úgy vagyok vele, hogy menni fog, de néha meg, ha erősebben belegondolok, akkor görcsbe ugrik a gyomrom.Ugye ez azért van, mert még nagyon friss az élmény?Mert tényleg szeretnék még gyerekeket és nők milliói szülnek többször, akkor én is képes leszek rá, ugye??
szia
Persze, hogy képes leszel rá. Én szülés után pont így voltam ahogy te most. De aztán jobban átgondoltam a helyzetet, hogy az a 10 óra hosszás vajúdás nagyon megérte, és ha kell többször is végig csinálnám.
Férjemmel mi is 3 gyermeket szeretnénk. A lányunk most 6 hónapos, és hát úgy néz ki, hogy ismét terhes vagyok :D. Két teszten is a Teszt csíkom nagyon halványan látszik, bár a lányommal is ugyanígy volt. 1 hét múlva tesztelek újra.
Szóval ne aggódj, ez csak egy kis szülés utáni pánik. Én akkor mondtam férjemnek, hogy nem lesz több, mikor alig bírtam ülni a varratom miatt :D. De végül nem bántam meg.
Babybogyó87
köszi:)úgy vagyok vele, hogy elhessegetem ezeket a gondolatokat, mondom magamnak, hogy majd térjünk vissza rá később, mert tényleg nagyon szeretnék majd még kistesókat:)
remélem hamar helyrebillen az agyam:)
7-8 hónap körül volt a babám, mikor mondtam, hogy na jó, most már jöhet egy újabb terhesség/szülés. Addig fel sem merült bennem, sőt ha eszembe jutott, konkrétan rosszul is voltam.
Neked még friss az élmény, nyugi, ne aggódj, lesz neked még babád :)
szia!
2,5 éves a gyerekem, mostanában kezdtem el konkrétan a tesó kérdésen gondolkodni.Kb még fél év mire rászánom magam. Nagyon nem akaródzik megint terhesnek lenni és szülni....
Szóval még bőven ráérsz ezen gondolkodni, nagyon korai még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!