Szerintetek normális dolog az ha valaki nem akar gyereket?
Én nem szeretném ha te mégis akarnál gyereket,sőt..!
De tudd hogy szerintem ez nem természetes!
Én megértem, hogy ez a természetes, elvégre nem léteznek emberiség, ha nem ez lenne természetes,de az emberek nem egyformák, van, aki akarja, van,aki nem, a nem normális pedig nem ott kezdődik. Ha valaki nem akarja, annak ez nem kötelező és mégis miért kell rajta ítélkezni? Főleg, aki anyagi bizonytalanság miatt nem mer gyereket vállalni. Én inkább sajnálom azokat az embereket, akiknek anyagi gondjaik vannak és ezért nem merik bevállalni a babát,de azokat is megértem, akiknek annyi az indoka, hogy nem akarják. Szerintem ez személyes dolog és senkinek nincs beleszólása.
Azt meg ne mondd,hogy nem ítélkezel, leszóltad a másik kérdésben azokat, akik anyagi bizonytalanságba nem akarnak szülni,pedig szerintem ebben még a te elméleted szerint sincs kivetnivaló.
Nem természetes???
Hát a fájdalomcsillapító sem az, mégis beveszed ha fáj a fejed. Hogy mi a természetes és mi nem, azt nem a te tiszted eldönteni.
"De tudd hogy szerintem ez nem természetes!"
Tudd, hogy ez nem természetes... magyarul tudd, hogy lenézlek, tudd, hogy elítéllek, tudd, hogy sz*rnak tartalak. Neked ettől jobb? Ma jobban fogsz aludni, hogy pár embernek odaszóltál, hogy szerinted sz*r az életük? Nagyon nagy vagy. És biztos nagyon jó szülő vagy/leszel.
Jó szülő vagyok:-)
Imádom a gyermekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!