Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek normális dolog az...

Szerintetek normális dolog az ha valaki nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 16:31
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

Én nem szeretném ha te mégis akarnál gyereket,sőt..!

De tudd hogy szerintem ez nem természetes!

2011. febr. 25. 17:13
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Kerdezo! Igen, rosszul gondolkodsz olyan ertelemben, hogy masnak meg akarod mondani, hogy mit akarjon. Nekem is van gyerekem, de nem tudom, hogy hogy lehet vki olyan szuklatokoru, hogy nem latja be, a gyereken kivul mas dolgok is leteznek es van, akinek nem az anyasag az elete ertelme. Miert ne lenne termeszetes, ha valaki nem akarja? Szabad akarata van.
2011. febr. 25. 17:19
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Én megértem, hogy ez a természetes, elvégre nem léteznek emberiség, ha nem ez lenne természetes,de az emberek nem egyformák, van, aki akarja, van,aki nem, a nem normális pedig nem ott kezdődik. Ha valaki nem akarja, annak ez nem kötelező és mégis miért kell rajta ítélkezni? Főleg, aki anyagi bizonytalanság miatt nem mer gyereket vállalni. Én inkább sajnálom azokat az embereket, akiknek anyagi gondjaik vannak és ezért nem merik bevállalni a babát,de azokat is megértem, akiknek annyi az indoka, hogy nem akarják. Szerintem ez személyes dolog és senkinek nincs beleszólása.

Azt meg ne mondd,hogy nem ítélkezel, leszóltad a másik kérdésben azokat, akik anyagi bizonytalanságba nem akarnak szülni,pedig szerintem ebben még a te elméleted szerint sincs kivetnivaló.

2011. febr. 25. 17:23
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Nem természetes???

Hát a fájdalomcsillapító sem az, mégis beveszed ha fáj a fejed. Hogy mi a természetes és mi nem, azt nem a te tiszted eldönteni.

2011. febr. 25. 18:18
 25/31 anonim ***** válasza:
85%

"De tudd hogy szerintem ez nem természetes!"

Tudd, hogy ez nem természetes... magyarul tudd, hogy lenézlek, tudd, hogy elítéllek, tudd, hogy sz*rnak tartalak. Neked ettől jobb? Ma jobban fogsz aludni, hogy pár embernek odaszóltál, hogy szerinted sz*r az életük? Nagyon nagy vagy. És biztos nagyon jó szülő vagy/leszel.

2011. febr. 25. 18:27
 26/31 A kérdező kommentje:

Jó szülő vagyok:-)

Imádom a gyermekem!

2011. febr. 25. 19:58
 27/31 anonim ***** válasza:
88%
Nem attól lesz valaki jó szülő, hogy azt hiszi magáról. Sokan ebben a téves meggyőződésben élnek, és csak akkor döbbennek rá mindennek az ellenkezőjére, amikor a gyerekük elmenekül otthonról. Akkor lesz valaki jó szülő, ha a halálos ágyánál ott vannak a gyerekei, és tiszta szívvel ki tudják mondani: Jó anya voltál!
2011. febr. 25. 20:24
 28/31 anonim ***** válasza:
88%
Nem az a baj, hogy nem vagy jo szulo, hanem az, hogy nem tiszteled a tobbieket. Epp ilyen emberekkel nem szeretek baratkozni...akik azt hiszik, hogy mintaeletet elnek, mindenki mas csakis rosszabb lehet naluk. Vedd mar eszre magad kerdezo! Attol, hogy neked gyereked van, miert kellene, hogy mindenki ugyanugy eljen, mint te?
2011. febr. 25. 20:46
 29/31 anonim ***** válasza:
17%
Én ezt ugyan úgy látom,mint a homoxeuálisokat.Tehát nem normális.Az állatok is szaporodnak ez ösztön,és belőlük hiányzik valami.Normális esetben az ember ha jól műkődik akar gyereket.Tehát gén hibának látom,amiről persze nem tehet.Nem itélem el,de nem normális.
2011. febr. 25. 21:45
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nincs az megírva sehol, hogy mindenkinek kell gyermek. Az a szerencsés, ha az aki nem akar, nem vállal.
2011. febr. 25. 22:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!