Szerintetek normális dolog az ha valaki nem akar gyereket?
Mindenkinek a magánügye. Rettentően fel tud húzni az, amikor ÍTÉLKEZNEK az ember fölött a gyermektelenség miatt. Könnyen jelzőket aggatnak az emberre. A kedvenceim: "önző vagy", "már itt lenne az ideje", "ki fogja tovább vinni a nevedet", "ha mindenki így gondolkodna, kihalna az emberiség".
Észrevételeim: ha meghalok egyszer, akkor full letojom, hogy mi van azután.
Ha valaki nem érzi a szükségét a gyereknek, akkor észérves érveléseknek engedve, belátásból magára kéne kényszerítenie?
Szerintem ne megfelelniakarásból vállaljon valaki gyereket, hanem azért, mert ő belül úgy érzi. Ha meg nem, akkor sem hal ki az emberiség, mert rajtam kívül sokan akarnak gyereket.
Nem normális. És le is írom miért. Utána lehet megcáfolni.
A válaszadók nagy százaléka 25 alatti. "Nem akarok és soha nem is fogok gyereket szülni!!". Ezt 40 feletti nő nem írja.
A másik. Ez szépen hangzik meg jól, de amikor látja/hallja egy nő az icipici kis élőlény szívverését (kb 1,5cm akkor!) csak azt érzi, hogy valami csoda történik vele, és onnantól fogva megváltozik az élete. Ezért javasolják a gyakorlott abortuszosok (nem az ab. missed, mert az más!!) , hogy nehogy szívhangot hallgasson, mert onnan nincs visszaút.
Így könnyű bedobni, hogy "tutiszáz hogy nem akarok gyereket!"
Jöjjön vissza ide 10 év múlva és pironkodjon:))
sejtem ki tette fel ezt a kérdést!:D
egy előző kérdésből kifolyólag, a 74%os:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!