Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek normális dolog az...

Szerintetek normális dolog az ha valaki nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 16:31
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
86%
nincs vele semmi gond, amig nem valami fóbia miatt csinálja és nem fogja a döntését a statisztikákra.
2011. febr. 25. 16:33
 2/31 anonim ***** válasza:
80%
Igen normális. Az hogy valaki akar-e gyereket vagy sem, egy döntéshelyzet, és szerencsére az evolúciónak köszönhetően manapság az ember a saját szabad akarata szerint tud dönteni egy ilyen komoly dologban. Nem pedig csak szül ész nélkül, mint a nyulak.
2011. febr. 25. 16:36
 3/31 anonim ***** válasza:
57%
evolúciónak mi köze a szabad akarathoz? ehhez az emancipációnak van köze.
2011. febr. 25. 16:38
 4/31 anonim ***** válasza:
86%
Persze hogy normális én sem akkarok majd gyereket ha nem tudom megteremteni az anyagi biztonságot hogy nélkülözés mentesen tudjam felnevelni
 5/31 anonim ***** válasza:
82%
ha úgy érzi,h nem készült fel rá akkor inkább ne is akarjon gyereket!
 6/31 anonim ***** válasza:
88%

Mindenkinek a magánügye. Rettentően fel tud húzni az, amikor ÍTÉLKEZNEK az ember fölött a gyermektelenség miatt. Könnyen jelzőket aggatnak az emberre. A kedvenceim: "önző vagy", "már itt lenne az ideje", "ki fogja tovább vinni a nevedet", "ha mindenki így gondolkodna, kihalna az emberiség".

Észrevételeim: ha meghalok egyszer, akkor full letojom, hogy mi van azután.

Ha valaki nem érzi a szükségét a gyereknek, akkor észérves érveléseknek engedve, belátásból magára kéne kényszerítenie?

Szerintem ne megfelelniakarásból vállaljon valaki gyereket, hanem azért, mert ő belül úgy érzi. Ha meg nem, akkor sem hal ki az emberiség, mert rajtam kívül sokan akarnak gyereket.

2011. febr. 25. 16:41
 7/31 anonim ***** válasza:
100%
Igen,normális.Egy gyerek egy életen át végig kísér nem olyan mint egy kutya,nem mindenki szeretne egy életen át gyereket pesztrálni.Szerencsére nem kötelező gyereket vállalni,és sokan jobban tették volna ha nem is vállalnak pl.éhező,bántalmazott gyerekek szülei.
2011. febr. 25. 16:45
 8/31 anonim ***** válasza:
86%
Hogyne lenne normalis dolog? Robotok lennenk, nem pedig emberek, ha mindenki ugyanugy elne. Nem art vele senkinek, ha nem akar gyereket, azzal viszont artana az egesz csaladjanak, ha csak azert szulni, mert "illik", ne nezzek ot ki emiatt. Nekem van gyerekem, de teljesen meg tudom erteni, aki nem vallal es nincs ezzel gond. En jobban elvagyok az ilyen emberekkel, mert kiveri nalam a biztositekot, hogy a gyerekes emberek egy nagy resze csak a gyerekerol tud beszelni, a babakocsi markakrol meg arrol, hogy kinek a gyereke jobb, mert a masikenal 1 honappal elobb kezdett el jarni; engem meg ez az egesz nem erdekel, sot duhiteni tud a sok suletlenseguk.
2011. febr. 25. 16:45
 9/31 anonim ***** válasza:
29%

Nem normális. És le is írom miért. Utána lehet megcáfolni.

A válaszadók nagy százaléka 25 alatti. "Nem akarok és soha nem is fogok gyereket szülni!!". Ezt 40 feletti nő nem írja.

A másik. Ez szépen hangzik meg jól, de amikor látja/hallja egy nő az icipici kis élőlény szívverését (kb 1,5cm akkor!) csak azt érzi, hogy valami csoda történik vele, és onnantól fogva megváltozik az élete. Ezért javasolják a gyakorlott abortuszosok (nem az ab. missed, mert az más!!) , hogy nehogy szívhangot hallgasson, mert onnan nincs visszaút.

Így könnyű bedobni, hogy "tutiszáz hogy nem akarok gyereket!"

Jöjjön vissza ide 10 év múlva és pironkodjon:))

2011. febr. 25. 16:47
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

sejtem ki tette fel ezt a kérdést!:D

egy előző kérdésből kifolyólag, a 74%os:P

2011. febr. 25. 16:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!