Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek normális dolog az...

Szerintetek normális dolog az ha valaki nem akar gyereket?

Figyelt kérdés
2011. febr. 25. 16:31
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
63%

és ugyan vegyük már ketté a "nem akarok" meg a "minek szüli az ilyen a a gyerekeket?" kategóriát. Azok nem jelentik ki, hogy "nem akarok gyereket", ugyebár. Felesleges egybekeverni a kettőt.

Ők sajnos nem gondolják át, hogy lehetne azt is mondaniuk/tenniük, hogy "nem akarok (már) gyereket". De akinek megvan a döntési joga, és most elzárkózik, az később teljesen normális nevelheti a gyerekét vagy gyerekeit.

2011. febr. 25. 16:54
 12/31 anonim ***** válasza:
23%
Ez a felesleges, meddő vita!! ÉS mindig megjelenik egy okoska, aki galandféreghez (!) hasonlítja a gyereket és azt mondja, hogy nem érti , hogy mit kell a terhességet kiszépíteni. Ráadásul a kérdésfeltevő most látom szépen százalékolja a "jó" válaszokat. Eh, mindig beugrom, hogy most végre egy olyan kérdés jön, ahol lehet az anyaság védelmére kelni, és egy picit kiemelni , hogy a gyerek nem alien. Dehát......:(
2011. febr. 25. 16:57
 13/31 anonim ***** válasza:
86%

Ha azt mondom, hogy akarok gyereket, akkor az nem addig terjed, hogy teherbe esek, és megszülöm, hanem életem végéig. Azt a gyereket nevelni kell, anyagi áldozatot hozni érte minden egyes nap, törődni kell vele, úgy terelgetni, hogy sose térjen le a helyes útról, de ne legyen belőle egy nyámnyila senkiházi. Kemény feladat, le a kalappal azok előtt, akiknek ez maradéktalanul sikerül.

Sokaknak a gyerek csak egy kötelesség, mert másoknak is van, és ezt várják el. Aki az előbb leírtakat nem tudja vállalni, az soha ne vállaljon gyereket. Nem kell még egy kallódó gyerek a világba, akit a szülei képtelenek rendesen nevelni, éppen elég van. Okosabb dolog lemondani a gyerekről, mint vállalni, de elrontani.

2011. febr. 25. 16:58
 14/31 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam se le se fel senkit!
2011. febr. 25. 16:59
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
a kommentelők is százalékozhatnak. ne a kérdezőre piríts rá ;)
2011. febr. 25. 16:59
 16/31 anonim ***** válasza:
86%
Csak azt írtam amit én gondolok, nem akarok meggyőzni senkit semmiről. Én meg azt nem értem mit eszik mindenki a kisbabákon/gyerekeken, szóval erről ennyit.
2011. febr. 25. 17:04
 17/31 anonim válasza:
85%

A kérdésnek van előzménye.

"Van itt olyan nő aki soha nem akar gyereket?" -erre a kérdésre kéretlen és hergelő válaszokat adott és most itt bizonygatja az igazát és szítja a népet. Gratulálok!

Figyelj, nem kellene neked most vacsorát csinálni a családnak, vagy szappanoperát nézni? Vagy GYEREKSZOBÁT FESTENI? xdxd :D:D hahaha menj szépen és ne itt éld ki unalmadban magad.

2011. febr. 25. 17:04
 18/31 anonim ***** válasza:
68%
Szeretném, ha erre válaszolnál: a te életed rosszabb vagy jobb lesz azáltal, hogy én gyereket vállalok? Komolyan áruld el.
2011. febr. 25. 17:09
 19/31 anonim ***** válasza:
74%
17:04: semmi baj nincs a gondolkodasmododdal. Nem az a baj, hogy nem akarsz gyereket, csak az, hogy nem tudod elfogadni, hogy mas nem olyan, mint te es azt leszolod. Mindenki ugy eljen, ahogy neki jo, ahogy o boldog, de a masikba nem kellene belegazolni csak azert, mert nem ugy gondolkodik, mint te.
2011. febr. 25. 17:10
 20/31 A kérdező kommentje:

Távol álljon tőlem hogy bárkit is zaklassak úgymond,pusztán kíváncsi voltam arra hogy tényleg ennyire rosszul gondolkodnék?

Nekem mindig is furcsa volt az olyan nő aki nem akart gyereket,mert szerintem az a természet rendje hogy 2 ember közösen létrehozzon egy kis emberkét:-)

2011. febr. 25. 17:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!