Szerintetek normális dolog az ha valaki nem akar gyereket?
és ugyan vegyük már ketté a "nem akarok" meg a "minek szüli az ilyen a a gyerekeket?" kategóriát. Azok nem jelentik ki, hogy "nem akarok gyereket", ugyebár. Felesleges egybekeverni a kettőt.
Ők sajnos nem gondolják át, hogy lehetne azt is mondaniuk/tenniük, hogy "nem akarok (már) gyereket". De akinek megvan a döntési joga, és most elzárkózik, az később teljesen normális nevelheti a gyerekét vagy gyerekeit.
Ha azt mondom, hogy akarok gyereket, akkor az nem addig terjed, hogy teherbe esek, és megszülöm, hanem életem végéig. Azt a gyereket nevelni kell, anyagi áldozatot hozni érte minden egyes nap, törődni kell vele, úgy terelgetni, hogy sose térjen le a helyes útról, de ne legyen belőle egy nyámnyila senkiházi. Kemény feladat, le a kalappal azok előtt, akiknek ez maradéktalanul sikerül.
Sokaknak a gyerek csak egy kötelesség, mert másoknak is van, és ezt várják el. Aki az előbb leírtakat nem tudja vállalni, az soha ne vállaljon gyereket. Nem kell még egy kallódó gyerek a világba, akit a szülei képtelenek rendesen nevelni, éppen elég van. Okosabb dolog lemondani a gyerekről, mint vállalni, de elrontani.
A kérdésnek van előzménye.
"Van itt olyan nő aki soha nem akar gyereket?" -erre a kérdésre kéretlen és hergelő válaszokat adott és most itt bizonygatja az igazát és szítja a népet. Gratulálok!
Figyelj, nem kellene neked most vacsorát csinálni a családnak, vagy szappanoperát nézni? Vagy GYEREKSZOBÁT FESTENI? xdxd :D:D hahaha menj szépen és ne itt éld ki unalmadban magad.
Távol álljon tőlem hogy bárkit is zaklassak úgymond,pusztán kíváncsi voltam arra hogy tényleg ennyire rosszul gondolkodnék?
Nekem mindig is furcsa volt az olyan nő aki nem akart gyereket,mert szerintem az a természet rendje hogy 2 ember közösen létrehozzon egy kis emberkét:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!