Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor fekszik le a babátok ha...

Mikor fekszik le a babátok ha az apuka későig dolgozik? Hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés
A párom hétköznap 12órázik,így este 8 után ér haza. Emiatt a 11hónapos kislányom csak 11-12óra felé alszik el. Volt hogy letettem aludni hamar,de mindég felkelt ha jött az apja. Pedig csend volt.Most már mindég megvárja,és néha annyira felpörgeti magát,hogy jön a hiszti és alig akar elaludni. Az a baj hogy ha nem lenne fel csak hétvégén látná az apját,így nem tudom mit csináljak.
2011. febr. 13. 22:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem 3 műszakban dolgozik. A fiúnk is hozzá "idomult". Holnaptól például délutános lesz, így este 10 után ér haza, a gyerkőc alszik kétszer napközben, hogy fenn legyen, ha az apukája hazaér. Ha éjszakás, akkor pedig korán fekszik, hogy reggel 7-kor már szaladhasson elé az ajtóba. Ha délelőttös, akkor pedig alszik mielőtt hazaérne munkából. Elég kusza, főleg, mert a szabadnapok sem mindig ugyanakkor vannak, de hozzászoktunk már.:)
2011. febr. 13. 23:01
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
A napirend nálunk fontosabb, minthogy melyikünk mikor ér haza. Aki kb. háromnegyed nyolcig nem ér haza este, az a gyerekről lemarad. Kár is volna fenntartani, használhatatlan. 2 éves lesz.
2011. febr. 13. 23:14
 3/9 A kérdező kommentje:
De a párom mindég későn ér haza.
2011. febr. 13. 23:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Úgy alakítsd a napirendet, ahogy az mindegyikőtöknek, főleg a gyereknek jó! Ha apa későn ér haza, és a gyerek bírja addig, hát aludjon később! Nem szentírás, hogy egy kisgyereknek este 8-kor ágyban a helye... z csak afféle divat.. Merthogy a szülőknek is legyen magánéletük meg hasonlók... Az én lányom is későn fekszik pici korától, épp azért mert nálunk is későn ér haza apa meg a tesók is ilyenkor vannak itthon mindannyian. Ő kb. 10 körül fekszik, addig engedem élvezni a társaságot :) Így reggel eleve később kel. A napirend legyen rugalmas, alkalmazkodjon a gyerek és a család igényeihez...
2011. febr. 14. 09:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Az én férjem is 12 órázik és este 8-ig melózik.Fél 9 mire hazaér!A babám 8 hónapos és 8-kor leteszem aludni.Nem ébred fel ha hazaér az apja,pedig 1 szobában vagyunk.Reggel 7-kor megy el és a gyerek meg fél 8-kor kel szóval ők sem találkoznak:(,de nem tudunk mit csinálni....
2011. febr. 14. 09:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Este tizkor fekszik a fiam. Ez van.
2011. febr. 14. 11:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Az én férjem nagyrészt 7 után ér haza, viszont a fiunk napirendje úgy alakult, hgoy f7-kor fürdés, 7 kor alvás. Ez van. nem fogom kitolni, amikor látom, hogy fáradt. Amikor haza tud jönni a férjem korábban, nagyon örülünk.
2011. febr. 14. 22:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Köszi a 0%-ot csak azért, mert időben lefektetem aludni a gyerekemet. Biztos én vagyok a csudabogár.
2011. febr. 15. 16:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem én pontoztalak le! Sajnos nálunk kötött munka idő van,így a férjem mindég későn ér haza.
2011. febr. 15. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!