1év körüli örökmozgo, már járo babátok mellet mikor tudtok fözni? Segitségem nincs apuci reggeltől estig dolgozik. Ti hogy oldjátok meg a tennivalókat, mert a fiam nincs el egyedül és mindent kipakol és elcipel?!
Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 11:44
1/8 anonim válasza:
Én hagyom, hadd pakoljon vagy adj neki, hogy gyümölcsöt.Azzal biztosan leköti magát.
2/8 anonim válasza:
Nekem már majdnem 2 a fiam, de nagyon nehéz volt az az időszak, amiről írsz. Vagy volt kaja estére, vagy nem, attól függ, hogy sikerült a nap. De csak gyorsakat főztem, azt is nehezen :-) Kitartás, nekem olyan másfél évesre lett jobb.
3/8 anonim válasza:
Van 3 kedvenc szekrénye a konyhában, amiket kipakol. Az egyikben konzervek, kekszek, tészták vannak, a másikban piritó, szendvicssütő, a harmadikban meg a zacskók és a papírzsepi, papírkéztörlő. Ezeket hagyom neki, ami veszélyes volt vagy én sajnáltam, azt már áttettem ideiglenesen máshová. Így jól elvan, amíg főzök. Persze néha felveszem pár percre, de utánna megy vissza pakolni. Délelőtt szoktam főzni, délután vagy sütit vagy kenyeret sütök. A szekrényeket átlag háromszor pakolom vissza egy nap.
4/8 anonim válasza:
Én is átrendeztem a szekrényt, alul van amit pakolhat. Én vagy alvásidőben főzök napközben vagy pedig másnaponta este mikor már alszik a gyerek. Úgyhogy 9 körül állok neki főzni. Van, hogy éjfélkor fejezem be, de hát ez van...
5/8 anonim válasza:
Én akkor fozok,amikor alszik.Ebben csak az a rossz,hogy nem délben eszik rendes ebédet,hanem csak 3 korul,mert akkorra készul el.Máshogy nem tudom megoldani,mert o még ráadásul anyás is,és sokszor húzza a nadrágomat,hogy vegyem fel,vagy vezessem,mert o még nem megy maga,így nem lehet fozni.
szintén 1 éves baba anyukája
6/8 anonim válasza:
Általában amikor alszik v. hazajön apa 5-6 körül ill.berakom a járókába.
7/8 anonim válasza:
Akkor főzök, mikor alszik, vagy hagyom pakolni. én két napra előre főzök, így kicsit könnyebb. A főzelék hamar megvan, nálunk nagy sláger a paradicsomos tészta és a mártások, azok is elkészülnek fél óra alatt.
Kitartás, nemsokára már könnyebb lesz.
8/8 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Elfelejtettem írni, hogy én általában hajnalba kelek, és a kaja nagy része kész, mire a csajszi felkel fél nyolc, nyolc fele. Így csak apró dolgok maradnak délelőttre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!