Hogy oldjátok meg a karácsonyi készülődést pici baba mellett? Nincs segitségem a férjem estig dolgozik még 23án is, szülök messze laknak.
Csak annyit csinálok, amennyit bírok, a lakás nem csili-vili, ajándékot letudtam egy délelőtt, a főzés kicsit macerásabb, de megoldom, mert a legfontosabb a (nekem is) 3 hónapos kislányom, és ha ő azt akarja, akkor egész nap vele gügyögök.
Ne parázz, első a baba, és ha nem jut másra idő, akkor ez most így alakult!
Nekem is nehezen megy,a helyzet hasonló.A férjem szabadnapjain szoktam komolyabb projektekbe kezdeni.Illetve minden percet kihasználok,amikor alszik a gyermek.Most sütöttem 1,5 kiló lisztből mézeskalácsot:)Egyik felét tegnap délutáni alváskor a másikat ma.Máshogy nem lehet.Csomagolás is este,mikor már lefeküdt.Vásárlás egy részét én intéztem a napközbeni sétáink alatt,a másik részét közösen.
A lányom 6,5 hónapos,így elvan egy ideig a földön egyedül,de vele is nehéz,mert ő meg már odakúszik mindenhez,és persze,h akkor veri be a fejét,amikor könyékig tésztás vagyok:)
Az is hozzátartozik,h én már múlt hónapban megvettem az ajándékok nagyját.Nem akartam az utolsó pillanatra hagyni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!