Mennyire lehetek bunkó a védőnővel?
Sajnos kijön..., elég ha végighallgatom bamba arccal, nem kérdezek tőle semmit, ez hatásos, gyorsan el fog húzni?
Idegesítő védőnő kategóriába tartozik....
Ha ennyire kíváncsi vagy:
Amikor a húgom 8 hónapos volt elkapott valami betegséget (már nem emlékszem, hogy pontosan mit) a gyermekorvos azt mondta édesanyámnak, semmi komoly baja.
HA A VÉDŐNŐ NEM ERŐSKÖDIK, HOGY MÁRPEDIG KÓRHÁZBAN A HELYE, A HÚGOM MÁR NEM ÉLNE, mert a gyerekorvos szart rá nagyívben!
Hát ilyen, amikor megérzed, hogy mennyire jó is az a védőnő! Mert ő sem volt egy leányálom, de SEGÍTETT!!!
Ha lemond a védőnőről, akkor majd hetente hallgathatja a családvédelmiseket, és ők nem 10 percre mennek ki.
Nem megy olyan könnyen a védőnői szolgáltatás lemondása!
Én mindig meghallgatom ha kijön.Állandóan megkérdezi van-e kérdés.Válaszom:nincs:)Eleinte volt, de soha nem tudott válaszolni.
Szerintem nem vagyok így vele bunkó.Kedvesen beengedem, átvonul a lakáson (még a cipőt sem veti le sáros időben sem), és helyet foglal.Elmondja a mondandóját, és 10-15 perc után távozik.
Előnye a viselkedésemnek: egyre ritkábban jön.Szinte már nem is látom.
rettenetesen utálom, a pofáját se bírom elviselni.
A nagyanyáink is élnek nélkülük. 39h
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!