Most mit tegyek? A férjem közölte hogy kövér vagyok és fogyjak le!
Figyelt kérdés
Kedves anyuka és kismama társaim!Gondolom vannak itt jó páran akik a terhesség alatt felszedett kilókat próbálják leküzdeni velem együtt!1éves a fiam!A terhesség alatt 30kg-ot híztam!Nem tudom miért mert nem "bűnöztem". De sajnos ez tény!Azóta lement 15kg sok mozgással meg diéta!Erre meg tegnap a férjem közölte hogy kövér vagyok és neki amúgy a 60-70kg-os nők tetszenek.Kikerekedett szemekkel bámultam!Nem igazán értem miért érdemeltem ezt meg miközben vért izzadok azért hogy lefogyjak!Ilyenkor mit lehet még tenni??Mit csináljak?Van valaki hasonló helyzetben?2011. febr. 7. 10:56
11/26 A kérdező kommentje:
Ja ő a tökély......csak azt felejti el hogy ugyan annyit hízott amíg terhes voltam mint én!:D Azóta is tartja a súlyát!
2011. febr. 7. 11:27
12/26 anonim válasza:
11:05 vagyok.
Az én emberem is velem együtt hízott. Olyan kívánós volt, hogy munkaidő alatt kilépőt kért, hogy vegyen egy hamburgert magának. De eszébe sem jutna engem az alkatom miatt bántani. Pedig hidd el, nem vagyok tökéletes 4 gyerek után. Nálad tényleg valami más lesz a háttérben, szerintem kérdezz rá szemtől szembe, hogy mégis mi a gondja.
13/26 anonim válasza:
Közölném vele, hogy neked meg kicsi a farkad, növeszd meg! Ekkora egy tahót!!! Majd ha ő kigyúrja magát és nem lesz sem az alakján sem a külsejében máshogy semmi kivetnivaló, akkor kövérezzen mást! Főleg azt, akit állítólag szeret. Nagyon sajnállak. Én is 15 kilóval vagyok több mint szülés előtt, és már akkor sem voltam sovány, de ilyet még sosem kaptam a férjemtől.
14/26 anonim válasza:
Hát ilyet... Ezt még olvasni is rossz volt. Én tuti nem hagytam volna szó nélkül (magamat ismerve). Gondolom a férjed tökéletesnek tartja önmagát, vagy nem tudom mi van...
Én így, szülés után 13 hónappal visszamentem 53 kg-ra, a férjem pedig szokta mondogatni, hogy "nem akarsz újra 10 kilót felszedni, mert olyan cuki voltál dundin" :D
15/26 anonim válasza:
elso sorban jol tette hogy a szemedbe vagta azert mert igy legalabb meg motivaltabb leszel a fogyokuraban es sokkal hamarabb fogsz egy masik pasit talalni mert a jelenlegivel bajok vannak...kar hogy ez csak most derult ki amikor mar van gyerek...le kell fogyni minnel hamarabb es tudomasul venni hogy baj van a kapcsolatotoddal mert ha szeretne nem mondana hasonlokat plane ugy hogy gurizel a szep alakert...sajnos valoszinu hogy ezzel akarja indokolni azt hogy miert nem erdekled mar ot...a mi sztorink meroben mas...a ferjem testepitoversenyekre jar evente 3-4szer es a csaladunkba "alapkovetelmeny " az izmos test. szules utan en is kinlodtam 4-5 kilo felesleggel (neked lehet hogy rohejesnek szamit ez a par kilo egy "tokeletes" pasi mellett bizony feltunik ) de SOHA egyszer sem tette szova nekem es ugyan ugy kozeledett hozzam mint anno pedig megvaltozott a testem nagyon a terhesseg alatt...ugyan ugy vitt magaval a versenyere ahol korbe voltam veve bombazokkal de o tett arrol hogy en ne erezzem magam hulyen...ha az en ferjem nem szol akkor a tied hogy veszi a batorsagot hogy igy megbantson!!!..egyszoval nincs mit tenni le kell fogyni!...meg kell mutatni annak a petyhutt ferjednek hogy ki a fa*za csaj!!!Kitartast es ne keseredj el de azert merlegelj egy kicsit mert ennek a kijelentesnek sulya van
16/26 anonim válasza:
Ha jól értem 12:38-ast, csak lefogyva, tökéletes alakkal lehet újra párt találni. Egyrészt még nem kéne ezt a kapcsolatot temetni, csak egy kicsit felfrissíteni. Másrészt nehogy már a forma legyen a legfontosabb. Nekem 3 gyerek után 15 kg plusszal sikerült újra párt találnom egy amolyan "isten lába" pasi személyében. Ennek 8 éve, azóta már a 2. babát várjuk, és soha nem az én súlyom a kérdés.
17/26 anonim válasza:
kedves utolos ne vedd a szivedre a valszom nem neked szolt. orulj neki hogy megtalaltad a szamodra idealis ferfit. en csak a velemenyemet irtam le amivel vagy segitek a kerdezonek vagy nem...ilyen egyszeru...azt pedig ne firtassuk hogy milyen alakkal lehet konyebben part talalni mert ez attol is fugg hogy mi milye fefit szeretnent magunknak...alltalaban a no hasonlo testalkatu, adotsagu ferfiakhoz vonzodik es ez igy is van jol...en csak magambol indulok ki mert ha nekem az izmos pasik tetszenek akkor nehez dolgom lenne ha kover lennek...kerlek ne keress tamadast vagy rosszindulatot a valszaimba mert nincsennek. azt hogy a kapcsolatuk megmentheto-e csak a kerdezo tudhatja es nekunk nincs mas mit tenni csak megosztani vele a tapsztalatainkat vagy az altalnuk jonak hitt velemenyt...
18/26 anonim válasza:
30 kg az rengeteg!!! Jogos a kérés, a feleségem fele annyit sem hízott mint te.
19/26 anonim válasza:
Nincs harag, csak nehéz kiszabadulni a klisék közül.
20/26 anonim válasza:
Kedves 13:12! És akkor mi van?! Örülj neki, ha neked így tetszik, de mi köze ennek a kérdéshez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!