Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Aug 5-én voltam dokinál,...

Aug 5-én voltam dokinál, megállapította a terhességet, akkor voltam 6 hetes. Szept 15-én visszamentem,12 hetesen és közölte, hogy méretei szerint max 9hetes vagyok. Ha nekem a ciklusaim 40 naposak voltak, akkor indokolt a csúszás? Kata

Figyelt kérdés
A menstruáció első napját figyelembe véve, akkor voltam 6 hetes. CRL:19 mm, BFD: 5 mm. De még a héten visszarendelt uh-ra:-(
2008. szept. 17. 20:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ekkorát nem lehet "csúszni". Ha az első UH-n ahol 6 hetes voltál és a terhességed is 6 hetesnek felelt meg és most 12 hetes vagy, az UH viszont azt mutatja hogy 9 hetes a terhességed akkor bizony sajnos nagyon valószínű hogy megállt a fejlődési folyamat, és befejezetlen vetélésed ( missed ab.-d ) van.

Én tavaly a második terhességemmel jártam így, művileg elvették, majd 2 hónap múlva újra teherbe estem és azóta már megszületett a babám.

2008. szept. 17. 20:23
 2/3 A kérdező kommentje:
De a leletemen az van, hogy jó vérkeringés van a méhfalban és az embrióban is, és hogy élő 9 hetes terhesség. Nem értek semmit:-((
2008. szept. 17. 20:59
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez tényleg nagyon kacifántos, de akkor hová lett a hiányzó 3 hét? 6 hét alatt csak 3 hétnyit fejlődött volna a dokid szerint a baba..... furcsa mindenesetre.

Nálam úgy volt hogy az első UH-ra számítások szerint 7 hetesen mentem és nem volt embrió hanem csak petezsák, 9 hetesen kisebb volt, de volt szívhangja, a 11 héten viszont már nem volt szívhang se az embrióm felszívódóban volt. Így lett művi befejezés a vége.

2008. szept. 18. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!