Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? A férjem...

Most mit tegyek? A férjem közölte hogy kövér vagyok és fogyjak le!

Figyelt kérdés
Kedves anyuka és kismama társaim!Gondolom vannak itt jó páran akik a terhesség alatt felszedett kilókat próbálják leküzdeni velem együtt!1éves a fiam!A terhesség alatt 30kg-ot híztam!Nem tudom miért mert nem "bűnöztem". De sajnos ez tény!Azóta lement 15kg sok mozgással meg diéta!Erre meg tegnap a férjem közölte hogy kövér vagyok és neki amúgy a 60-70kg-os nők tetszenek.Kikerekedett szemekkel bámultam!Nem igazán értem miért érdemeltem ezt meg miközben vért izzadok azért hogy lefogyjak!Ilyenkor mit lehet még tenni??Mit csináljak?Van valaki hasonló helyzetben?
2011. febr. 7. 10:56
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
73%

Ne haragudj, de jó nagy tuskót sikerült kifognod!

Igen, a 30 kiló nem kevés és hogy eddig már lement belőle 15 az is eredmény. Nem tudom, a férjed hogy gondolja? Néhány hét alatt most dobj le újabb 15-öt? Ez csak fokozatosan og menni. A drasztikus, gyorsan ható diétáknak nagy hátrányuk, hogy ahogy abbahagyod, több meny fel,mint ami lement. Szóval jó lenne kicsit elbeszélgetni a pároddal, hogy ugyan mi is az igazi gondja... Nem hinném, hogy csupán a súlyod. Ez inkább csak valami kifogásnak tűnik számomra. Ha ő igazán szeretett és még most is szeret téged, nem mondana ilyet...

2011. febr. 7. 11:03
 2/26 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem jogos a férjedtöl hogy a szemedbe mondta, talán hogy ennyire durván legalább ezen elgondolkodsz kicsit.

Ha mondjuk pár év múlva a kilóid miatt hagyna el lehet rosszul esne hogy miért nem szolt idöben.

Fogyjál le. Nincs olyan hogy nem tudsz lefogyni. Alaktís ki egy kis diétát magadnak és fogyókurázz.

Egyébként nekem pont tegnap mondta hasonlót a férjem. habár nekem csak 7 kiló feleslegem van és csak 4 hós a babánk, de igaza van, mert nyáron nyüszögni fogok hogy minden kicsi rám.

2011. febr. 7. 11:05
 3/26 anonim ***** válasza:
37%
páros lábbal rúgnám ki, mint a macskát...
 4/26 anonim ***** válasza:
78%

Nem akarlak elkeseríteni, de egy jól működő kapcsolatban nem lehet központi kérdés a súlyod. Főleg úgy nem, hogy nem engeded el magad, hanem tenni próbálsz ellene.

Így nem is a folyásban keresném a megoldást, hanem a kapcsolatotokat próbálnám egy kicsit felfrissíteni. Próbáld meg néha lepasszolni a gyerkőcöt, és randizz a férjeddel. Szakíts időt rá, hogy néha csak vele foglalkozz, kényeztesd, és vívd ki, hogy Ő is kényeztessen téged. Ha többet tudtok egymással törődni, nem a plusz kilókat fogja nézni.

Bár azt is meg kell mondanom, hogy ritka undorító dolog egy nőt, a gyermeke anyját! így megalázni.

5/26 anonim ***** válasza:
folyás=fogyás:)
2011. febr. 7. 11:06
 6/26 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem meg nem jogos.

Mivel írtad, hogy próbálod ledolgozni, így különösen nagy bunkóság volt tőle, hogy ezt a képedbe vágta. És szerintem sem szabad ennek lennie a központi kérdésnek egy normális kapcsolatban.

Talán mondd meg neki, hogy ha nem tetszik valami, akkor el lehet tolni a biciklit.

2011. febr. 7. 11:11
 7/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!Itt nem azzal van a baj hogy megmondja!Oké mondja meg!De az hogy én nem a seggemen ülök és várom a csodát az is igaz!Minden nap 2órát tornázok és már szinte semmit nem eszem csak lemenjen már ez a felesleg!És ami bánt hogy tudom én magamtól is hogy van rajtam felesleg!Nem kéne így megbántani!Nem jogos!Én eddig azt hittem jó a kapcsolatunk!Este mikor haza ér a gyerkőc már megy is aludni!Mindig csinálok neki valami fini vacsit és ő van a középpontban!Mindíg kitalálok valamit!egy masszázst neki .....stb. És ennél többet már nem tudok kifacsarni magamból....sajnos nem megy!:(
2011. febr. 7. 11:15
 8/26 anonim ***** válasza:
86%

Mindig is tudtam de ezek az esetek csak megerositenek benne, hogy milyen kincs az en ferjem! 54 (igen otvennegy) kiloval vagyok tobb, mint amikor 11 eve megismerkedtunk, 2 gyerekunk van es mindennap legalabb 5szor szerelmet vall. Amikor kerdezem tole, hogy tud egy ilyen dagadt not szeretni, mindig azt mondja, hogy nem a sulyom miatt szeret es neki ugyanolyan szep vagyok, mint anno.

Ha a te ferjed tokeletes (hahaha) akkor fogyj le.

2011. febr. 7. 11:16
 9/26 anonim ***** válasza:
84%

Drága kérdező..Én a helyedben olyat mondtam volna a párodnak hogy megemlegetni..Sajnos 2 gyerek után rajtam maradt 20 kg..És osha ismétlem soha meg sem probált ilyet mondani.És probáltam,kérdeztem,fogyoztam és azt mondta állj..Elég..neki igy vagyok jo ahogy vagyok...

jo hogy nem mondja a párod hogy elhagy hogyha nem fogysz le..Eszerint csak a testedbe szeretett bele?

2011. febr. 7. 11:20
 10/26 anonim ***** válasza:
82%
Nem biztos, hogy népszerű leszek a válasszal, de én a helyedben most kezdenék el gyanakodni erre a jóemberre, aki gondolom tökéletes fizikai tulajdonságokkal rendelkezik. Csak esze nincs szegénynek.
2011. febr. 7. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!