Veletek elofordult mar hogy anyagi okok miatt elhoztatok valamit egy boltbol a gyereketek reszere amit nem fizettetek ki?
Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 23:21
21/23 A kérdező kommentje:
NAGYON KOSZONOM!!! jol esik amit irtal es erot is ad a folytatashoz. igen en kerdeztem a c vit.rol. es sajnalom ha felre ertettem az elozot es bocsanatot is kerek erte!csak kicsit erzekeny vagyok a sok fajdalom miatt.es olyan egyedul erzem magam! jo hogy ratalaltam erre az oldalra! jo veletek "beszelgetni"! KOSZONOM! a lehetoseget!
2011. jan. 27. 21:04
22/23 anonim válasza:
Engem szidott tegnap este! Nem veszem rossz néven! Minek? Nem ismerem magát. Kár,hogy nem olvasta el 2x egymás után a dumám. Ha gúnyolódnék az tuti nem így hangzott volna elhihetné,jót akartam kívánni.... Amúgy önnek is van vaj a füle mögött, megrágalmaz ,,jó léttel", gúnnyal. Én nem írom le az anyagi ill. családi hátteremet,hogy bebizonyítsam ezek ellenkezőjét,mert nincs köze hozzá. A ,,NE AKARJ AZ ANYJA LENNI" mondat meg azért volt,mert úgy éreztem,mintha leakarná alacsonyítani a menyét ennek a kérdésnek a kiírásával. De ez személyes vélemény,eddig nem akartam leírni. Az internet nem azért van,hogy legyen min mérgelődni sok a gyökér van a hálón,de kikell szűrni a számunkra hasznos dolgokat belőle. Van it sok jó fej ismeretlen,akik nem érdemlik a csúnya beszédet.
23/23 A kérdező kommentje:
no komment!
2011. jan. 29. 04:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!