Veletek elofordult mar hogy anyagi okok miatt elhoztatok valamit egy boltbol a gyereketek reszere amit nem fizettetek ki?
Nem. Anyagi okokból nem volt ilyen.
Viszont véletlenül előfordult. Kisfiam mellé rámoltam be a bevásárló kocsiba, és már csak otthon vettem észre, hogy a csőrös poharához pótfejet, meg egy fogkrémet nem fizettünk ki, valószínűleg pont rajta ült, vagy a kezében volt, mikor fizettünk.
nem szoktam lopni. ha gyerekem lesz sem kívánok rászokni. amire nincs pénz, az nincs és kész. viszont engem loptak már meg. végtelenül lenézem a tolvajokat, bocs.
29/N
Hogy lenne már égőbb, mint ha piát lopsz, ne viccelj már?!
Persze, hogy ez is nagyon égő, és nem elfogadható, de az sokkal égőbb, amikor rendőr egyenruhások túró rudit lopnak, meg öltönyös-nyakkendős pasast feleségestől kísérnek a kasszához, hogy fizessék ki a mogyorót, amit a zöldségosztályon megeszegettek. És az ehhez hasonlók. Na ez égő!
Tápszerrel még senkinek nem voltam tanúja, amikor elkapják, de sajnálaton kívül mást nem gondolnék róla (sajnálni, hogy rászorul).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!