Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Veletek elofordult mar hogy...

Veletek elofordult mar hogy anyagi okok miatt elhoztatok valamit egy boltbol a gyereketek reszere amit nem fizettetek ki?

Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 23:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
66%

Nem. Anyagi okokból nem volt ilyen.

Viszont véletlenül előfordult. Kisfiam mellé rámoltam be a bevásárló kocsiba, és már csak otthon vettem észre, hogy a csőrös poharához pótfejet, meg egy fogkrémet nem fizettünk ki, valószínűleg pont rajta ült, vagy a kezében volt, mikor fizettünk.

2011. jan. 26. 23:27
 2/23 anonim ***** válasza:
77%
Hát ha valamit elhozol anélkül, hogy kifizetnéd, az egyszerű lopás. Nem, nem fordult elő soha ilyen.
2011. jan. 26. 23:30
 3/23 anonim ***** válasza:
71%
Velem még hála az égnek nem!De a mai világban sosem lehet tudni : ( Viszont még kisgyermek koromban édesanyámmal igen,nagyon rossz rá vissza emlékezni!Mielőtt jönnének a durva hozzászólások,nem volt lopós csak egyedül maradt a gyerekivel,dolgozott éjjel nappal a mai napig nagyon felnézek rá!
2011. jan. 26. 23:32
 4/23 napietus ***** válasza:
43%

nem szoktam lopni. ha gyerekem lesz sem kívánok rászokni. amire nincs pénz, az nincs és kész. viszont engem loptak már meg. végtelenül lenézem a tolvajokat, bocs.

29/N

2011. jan. 27. 00:04
 5/23 A kérdező kommentje:
nem azert kerdeztem mert en lopni szoktam felreertes e essek.szerencsere nem voltam meg raszorulva.de ismerek olyan anyukat aki rakenyszerult arra hogy tapszert lopjon a babajanak mert nem tudta megvenni.
2011. jan. 27. 06:15
 6/23 anonim ***** válasza:
25%
Tápszert? És azt,hogy a fenébe tudja kicsempészni a boltból? Nem bukott még le? Azért kérdem,mert ezek minimum 600grammos,dobozos cumók. Nem lennék a helyébe,ez égőbb,mintha piát lopsz.
2011. jan. 27. 06:47
 7/23 anonim ***** válasza:
69%
Nem tudsz neki valahogyan segítenni?Sajnálom szegényt és meg is értem, ha nincs miből megvegy-e nem nézheti h a gyereke ordít az éjségtől, persze ez nem azt jelenti h ez helyes dolog de gondoljatok bele, ti mit tennétek a helyében?
2011. jan. 27. 07:37
 8/23 anonim ***** válasza:
71%

Hogy lenne már égőbb, mint ha piát lopsz, ne viccelj már?!

Persze, hogy ez is nagyon égő, és nem elfogadható, de az sokkal égőbb, amikor rendőr egyenruhások túró rudit lopnak, meg öltönyös-nyakkendős pasast feleségestől kísérnek a kasszához, hogy fizessék ki a mogyorót, amit a zöldségosztályon megeszegettek. És az ehhez hasonlók. Na ez égő!

Tápszerrel még senkinek nem voltam tanúja, amikor elkapják, de sajnálaton kívül mást nem gondolnék róla (sajnálni, hogy rászorul).

2011. jan. 27. 07:49
 9/23 A kérdező kommentje:
tapszert es pelenkat lopott! a babakocsi aljaba tette. de igen segitek ,azota nalam van a kislany ,az unokam!
2011. jan. 27. 08:10
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
És hol az anyukája?
2011. jan. 27. 08:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!