Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Veletek elofordult mar hogy...

Veletek elofordult mar hogy anyagi okok miatt elhoztatok valamit egy boltbol a gyereketek reszere amit nem fizettetek ki?

Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 23:21
1 2 3
 11/23 napietus ***** válasza:
30%
bocsánat, nekem nincs még gyerekem, de a tápszert azt nem receptre írják fel? mert én eddig úgy tudtam...
2011. jan. 27. 08:39
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Csak az első tápszereket írják fel receptre, nem HA-s tápszereket bárhol vehetsz, nem kell hozzá recept. Csak bemész egy drogériába, és azt veszed meg, amelyiket akarod.
2011. jan. 27. 08:44
 13/23 napietus ***** válasza:
57%

ja így értem :) nekem azért volt fura a sztori, mert nem tudta elképzelni, hogy a gyógyszerésznő háta mögül hogy lehet lopni, de így már tiszta...

én inkább ilyen helyzetben a védőnőt vagy az orvost kérdezetem volna meg, hogy van-e valami megoldás (olyasmi, mint a közgyógy). vagy ismerős boltban feliratom a boltossal, és ha lesz pénzem, azonnal kifizetem. vagy segítséget kérek a családomtól (ahogy olvasom, így is ez lett a vége). de lopni nem lopnék semmiképpen.

2011. jan. 27. 08:49
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Azt,hogy elveszek valamit amire nagyon szükségem van pénzem meg nincs rá...hát én elképzelhetetlennek tartom,még ha a gyereknek kell is.Előfordult,hogy a gyerekem kihozott valamit a boltból,visszamentem kifizettem,gyereknek magyaráztam....Sőt még akkor is szólok,ha többet adnak vissza...Pedig semmi nem kényszerít,csak a saját lelkiismeretemmel kellene elszámolnom...

Viszont van családtagom (férjem testvére)aki mindig "ügyeskedik" Pl:úgy pakol a bevásárló kocsiba,hogy a pelenkák alá teszi a 4-es csomagos popsitörlőket.Ha nem kérik,hogy pakoljon ki akkor bizony azok nem lesznek kifizetve...vagy átcserélgeti a bevásárló központban a leértékelt ruhák címkéjét drágább ruhákra....

És sajna a férjemben is megvan ez a "hajlam"....

Én nem tudnék lopni még nehéz helyzetben a gyerekemnek sem (és bizony voltam már olyan helyzetben)....Nagyon sajnálom az ismerősödet,hogy erre kényszerül.

2011. jan. 27. 10:14
 15/23 anonim ***** válasza:
66%
én még nem voltam így de nem tudom elítélni ha a gyerekének szüksége van rá! segíts nekik erre ez a legjobb vigyázz a picire míg ő dolgozik, de had legyen ő az a anyja továbbra is biztos nagyon szereti ha ilyesmire képes érte!
2011. jan. 27. 10:34
 16/23 A kérdező kommentje:
igen ,nagyon szereti,de nincs lakasuk es ha naluk maraad a kislany elveszik toluk.mient talalnak munkat ,berelnek lakast es magukhoz veszik.isren orizzaz intezettol,ott ellatast kap,de senki nem szeregetne!
2011. jan. 27. 15:16
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Remek nagymami vagy! Csak arra vigyázz,hogy ne akarj az anyja lenni! Minden jót!
2011. jan. 27. 19:38
 18/23 A kérdező kommentje:
kossz a gunyos valaszt! remelem te soha nem kerulsz meg hasonlo helyzetben se.vigyazz az elet hosszu es kegyetlen,Isten NEM BOTTAL VER!
2011. jan. 27. 20:33
 19/23 A kérdező kommentje:
EGYEBKENT EZT AZERT IRTAM MERT VANNAK EGYESEK AKIK AZT SE TUDJAK KINJUKBA MIT CSINALJANAK A JOLETTOL ES MEG OK PANASZKODNAK!VANNAK IGAZAN SZERENCSETLEN HELYZETBE LEVO SZULOK IS.CSAK SOKAN SZEGYENLIK MEG BEVALNI IS.E HA SZEGENY VAGY MEGALAZNAK ES LENEZNEK MINT PL. AZ UTOLSO VALASZOLO IS.EGYEBKENT A FIAM BETEG A MENYEM PEDIG CSAK 18 EVES!NEKEM IS KIJUTOTT MIT NE MONDJAK! NE HIDD KEDVES GUNYOLODO HONFITARSAM HOGY 50 EVESEN DOLGOZNI ES EGY 1 EVES BEBIT NEVELNI KONNYU!EN LENNEK A LEGBOLDOGABB HA NEM KELLENE HOGY AZ ANYJA LEGYEK. MAR FELNEVELTEM 3-AT. FARADT VAGYOK,ES MAR CSAK A KICSI TARTJA BENNEM A LELKET.AZ O JOVOJE,NEKEM MAR NINCS ES NEM IS ERDEKEL! MOST ELEGEDETT VAGY?
2011. jan. 27. 20:46
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat, kedves kérdező, de szerintem valamit nagyon félreértettél. Én most megvédeném az utolsó válaszolót, mert én is azt gondolom, hogy remek nagymama vagy, és biztosan ezerszer jobb helyen van nálad a baba, mintha mondjuk kényszerűségből nevelőszülőkhöz vagy ne adj Isten árvaházba került volna. És az a megjegyzése, hogy ne akarj az anyukája lenni, szerintem csak egy jótanács akart volna lenni, vagy egy apróbb figyelmeztetés.

Szóval biztos vagyok benne, hogy senki nem akart téged bántani, sőt, én is megemelem a kalapom előtted, és nagyon tisztellek azért, amit teszel. Ha jól gondolom, te kérdeztél c-vitaminnal kapcsolatban is, és ott is írtam neked: csak kérdezz nyugodtan, azért vagyunk, hogy segítsünk, amiben tudunk.

Minden jót nektek!

2011. jan. 27. 20:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!