Kulfoldon elo szulok milyen nevet adtatok gyermeketeknek?
Figyelt kérdés
Magyar vagy az adott orszag nevebol valasztottatok esetleg olyat ami mindketto orszagban ismert nev?
Leirnatok a nevet is es hogy hol eltek?
koszi
2011. jan. 20. 18:10
21/21 anonim válasza:
USA, a gyermek neve pedig Frederick Laszlo. Az elso nevet hasznaljuk, nevet tevedesbol Franklin Dean Roosevelt-rol kapta....Frederick benne van a magyar utonevkonyvben is.
Egyszeruen nem tudtam Kevin, Daniel es hasonlo nevet adni neki. A Daniel tetszik nekem is de itt minden masodik magyar csaladba szuletett kisfiu neve ebbol a kettobol valaszthato... A masik nevunk a Vilmos volt. Apjuk ugyan William-et szeretett volna...en boldog vagyok a Frederick-el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!