Milyen különleges nevet adtatok a gyermeketeknek?
Figyelt kérdés
Itt arra gondolok, hogy nem a szokásos Tamás, Péter, Éva, Zsuzsanna stb neveket kapták, hanem valami igazán különleges és szép nevet, ami nem is túl gyakori. :)2011. júl. 19. 19:24
1/29 anonim válasza:
Lányom Luca (akkor 19 éve még különlegesnek számított), fiaim: Ábris, Fábián, Csongor.
2/29 anonim válasza:
Kiara - szerintem szép és nem túl gyakori
3/29 anonim válasza:
Tudod,ma már a Tamás, Péter, Éva, Zsuzsanna a különleges nevek,mert nem adják őket,hanem az eszement külföldi meg ómagyar nevek a divatosak.
Nézz körül!! Hány Zsuzsika szaladgál az utcán??Mert szerintem Clementiákat,Jázminokat,meg Dzsesszikákat találsz.
5/29 A kérdező kommentje:
Azért a középkorúaknál, illetve az idősebb korosztály esetén rengeteg ilyen névvel lehet találkozni. :)
2011. júl. 19. 19:41
6/29 anonim válasza:
Bocsi,de én az új generációról beszéltem.Legalább 10 éve nem adnak ilyen neveket,hogy Zsuzsika.Legfeljebb vidéken.
Azt hittem megérted.
7/29 anonim válasza:
A Luca is régies név, és sokan adják mostanában. A környezetemben Sára született nem rég. Adnak a szülők, de a Dzsennifer féléket nem a többség /?/ adja a gyerekének..
8/29 A kérdező kommentje:
Nem kell hülyének nézned, értem amit írsz.
Én mindenkit figyelembe véve szerettem volna választ kapni a kérdésemre, és Péterből, Tamásból már rengeteg van, attól függetlenül, hogy mostanában nem adnak a szülők ilyen neveket.
Na mindegy azért köszönöm.
2011. júl. 19. 19:56
9/29 anonim válasza:
kislányom Noa
ikerfiaim Kilián,Kolos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!