Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen különleges nevet...

Milyen különleges nevet adtatok a gyermeketeknek?

Figyelt kérdés
Itt arra gondolok, hogy nem a szokásos Tamás, Péter, Éva, Zsuzsanna stb neveket kapták, hanem valami igazán különleges és szép nevet, ami nem is túl gyakori. :)
2011. júl. 19. 19:24
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
A mi fiunk Benjamin, ez gyakoribb. Ha a következő lány lesz, Amíra lesz, ezt nem tudom milyen gyakori :)
2011. júl. 20. 09:38
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Hu én azt hittem a Villő fiú név:D

Kislányom Anissza. Különleges és nem túl divatnév.

Tetszett még a Kiara, Lilla és Liana.

Fiúnevekből pedig az Erik, Patrik.

2011. júl. 20. 11:23
 23/29 anonim válasza:
72%
Szia! Nekem még nincs gyerekem,de a párommal megbeszéltük már,hogy milyen neveket adunk majd.Mivel a vezetéknév elég gyakori,ezért szeretnénk különleges neveket. Fiú:Ruben,lány:Véda :) Második nevük ha lesz akkor a mi keresztneveink. :)
2011. júl. 20. 11:33
 24/29 anonim ***** válasza:
70%
Fiam neve Kende, a lányaimé Hanga, Lia. :)
2011. júl. 20. 11:40
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
ANNABELLA az egyik lányom
2011. júl. 20. 11:46
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

nekem még nincs gyerekem, de ZSelykének akarom majd hivni, nekem ez a név már akkor tetszett mikor még nem volt divatnév, ugyh nem divatbol adnám:)

fiú név Trisztán,

Biankák minimum 4-et ismerek.

Dzsesszika és társaival még nem találkoztam

Tamás, Péter, Éva, Zsuzsa...ezekkel napi szinten, ezek nagyon gyakori nevek, nem csak idősebb korosztályban, 18 év körüliek...

2011. júl. 20. 13:05
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
valóban a Bianka tucatnév lett! rengeteget ismerek!
2011. júl. 20. 13:41
 28/29 anonim ***** válasza:
Ha fiam lesz, Konstantin lesz.
2011. júl. 23. 21:53
 29/29 anonim ***** válasza:

A 7 éves kislányom Glória, mert valahogy ez nagyon szimpatikus név, azt pedig mindig megmosolygom, amikor Glóri úgy mutatkozik be, hogy 'Gjójia vagyok'. Egyrészt pösze, másrészt down-szindrómás.

A 6 éves kisfiam Barnabás, nem különleges, de amikor vele voltam terhes, nálam ez volt a sláger, a férjem pedig úgyszintén így volt vele.

Az 5 éves kislányom Esztella, mert ha az oviban kimondják hogy 'Esztella gyere ide' nem fut oda a csoport fele. Itthon Esztinek, Esztusnak hívjuk, de az oviban Esztella, mert van 2 Eszter (Eszti) a társai közt. Mellesleg imádom ezt a nevet.

2016. máj. 3. 17:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!