Milyen különleges nevet adtatok a gyermeketeknek?
Hu én azt hittem a Villő fiú név:D
Kislányom Anissza. Különleges és nem túl divatnév.
Tetszett még a Kiara, Lilla és Liana.
Fiúnevekből pedig az Erik, Patrik.
nekem még nincs gyerekem, de ZSelykének akarom majd hivni, nekem ez a név már akkor tetszett mikor még nem volt divatnév, ugyh nem divatbol adnám:)
fiú név Trisztán,
Biankák minimum 4-et ismerek.
Dzsesszika és társaival még nem találkoztam
Tamás, Péter, Éva, Zsuzsa...ezekkel napi szinten, ezek nagyon gyakori nevek, nem csak idősebb korosztályban, 18 év körüliek...
A 7 éves kislányom Glória, mert valahogy ez nagyon szimpatikus név, azt pedig mindig megmosolygom, amikor Glóri úgy mutatkozik be, hogy 'Gjójia vagyok'. Egyrészt pösze, másrészt down-szindrómás.
A 6 éves kisfiam Barnabás, nem különleges, de amikor vele voltam terhes, nálam ez volt a sláger, a férjem pedig úgyszintén így volt vele.
Az 5 éves kislányom Esztella, mert ha az oviban kimondják hogy 'Esztella gyere ide' nem fut oda a csoport fele. Itthon Esztinek, Esztusnak hívjuk, de az oviban Esztella, mert van 2 Eszter (Eszti) a társai közt. Mellesleg imádom ezt a nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!