Adnátok ilyen neveket a gyermeketeknek? Egyáltalán ismertek ilyen nevű személyt?
Figyelt kérdés
Ránéztem ezen a honlapon a mai névnapra:
, erre egy csomó olyan nevet találtam, amit eddig még csak nem is hallottam:
Apollinár, Apollinária, Dalibor, Libor, Polina, Polla, Rázsony, Romola
Ismertek ilyen névvel bárkit? Hogy tetszenek ezek a nevek?
2011. júl. 23. 11:20
1/18 anonim válasza:
Jópofa nevek, majd a következő alom kiskutyáinak ezek közül választok. Gyereknek ennyire ismeretlen nevet nem adnék.
2/18 anonim válasza:
Én Pollit ismerek. És nem is olyan nagyon fiatal, közelít az 50-hez.
De ezeken a neveken én is gondolkoztam már, evileg névnaptárba azok a nevek kerülnek, amiket egyszer legalább anyakönyveztek, nem? Hihetetlen..
3/18 hot_kiss válasza:
Nem adnék és ismerek egy szem Lenkét, az általános alsó évfolyam másik osztályának az idős tanárnőjét hívták így.
A többiről én sem hallottam és nem is adnám a gyerekemnek névként, viszont ha muszáj lenne választanom a Pollát választanám.
4/18 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Ha megismerek egy embert, a neve cseppet sem érdekel, csak a személyisége.
5/18 anonim válasza:
Nekem a Dalibor meg a Libor tetszik! :)
6/18 anonim válasza:
Én is ismerek egy Lenkét,de nem adnám a gyerekemnek.
7/18 anonim válasza:
Nekem van egy Dalibor ismerősöm. Szegény feje.
8/18 anonim válasza:
Ezek nagyon béna nevek. Mostanság a szülőkben meg van a vágy, h gyermekük különleges legyen és messzemenően egyedi, és ezen rögös út első lépéseként szoktak olyan neveket adni a gyereknek, h az ember haja égnek áll. Szerintem ritka hülye nevek ezek xD A Polla a legelfogadhatóbb, bár ilyen névvel utcalány lesz belőle de mindegy... legalábbis nekem az.
9/18 anonim válasza:
Nem adnám, és nem is ismerek ilyen nevű emberkéket, de valszeg nem véletlenül, úgy tűnik nem csak nekem nem tetszenek :)
10/18 anonim válasza:
Ismerek Lenkét, de az illető egy idős néni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!