Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Adnátok ilyen neveket a...

Adnátok ilyen neveket a gyermeketeknek? Egyáltalán ismertek ilyen nevű személyt?

Figyelt kérdés

Ránéztem ezen a honlapon a mai névnapra:

[link]

, erre egy csomó olyan nevet találtam, amit eddig még csak nem is hallottam:

Apollinár, Apollinária, Dalibor, Libor, Polina, Polla, Rázsony, Romola

Ismertek ilyen névvel bárkit? Hogy tetszenek ezek a nevek?

2011. júl. 23. 11:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

En Andat ismerek, de az a vezetekneve :D

Pollit is ismerek, de O Polett es a Polli csak a becezese.Nem adnek ilyen neveket a gyermekeimnek.Nekem az egyszerubb nevek tetszenek.

2011. júl. 23. 11:51
 12/18 anonim ***** válasza:
Lenke... nem a Szomszedokban hivtak igy a nenit?
2011. júl. 23. 12:04
 13/18 anonim ***** válasza:

Nemcsak a Szomszédokban volt, hanem ott van még Lórán Lenke is! :-)

Nekem van Libor ismerősöm, de ő cseh... Elég béna nevek, főleg a Rázsony...

2011. júl. 23. 14:23
 14/18 A kérdező kommentje:
Igen, az oldalon ott volt a Lenke is, de abból azért - bár kétségkívül ritka - több embert is ismerünk, ezért nem emeltem ki a fura nevek közé. De a kiemeltek szerintem is egyenesen rettenetesek - csak nem akartam senkit sem befolyásolni. :=) Köszi a véleményeteket!
2011. júl. 23. 15:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Ezek közül amiket felsoroltál, nekem nem tetszik egyik név sem, és embert sem ismerek, akit így hívnak. De vannak ritka egyedi nevek amik szépek.
2011. júl. 23. 15:48
 16/18 ava87 ***** válasza:

Ezek közül mindegyiket ismertem már, mármint nem személyesen ilyen nevű embert, de tudtam, hogy vannak ilyen nevek. Na jó, a Rázsonyt nem.

Ezek közül kettő van, ami még tetszik is, úgy 8-10 éve még azt akartam, hogy Polla vagy Polina legyen a lányom. Most is szépnek tartom mindkettőt, de egyrészt fiam van, másrészt, ha lányom lesz egyszer, már más név tetszik jobban.

2011. júl. 23. 23:58
 17/18 anonim válasza:
Dalibort ismerek,apum egyik barátja.Egyébként nekem nagyon tetszik az Apollinária és ami még hasonlít rá,az Apollón és az Artemisz is szép szerintem.Lesz kislányom,biztos hasonló különleges nevet adok neki.=)
2011. aug. 22. 23:04
 18/18 Bogdán Viki válasza:
Én Polláról tudok. Egy youtuberes. Pollit ismerek is. Volt kézilabdás társam.
2019. jún. 19. 09:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!