Kulfoldon elo szulok milyen nevet adtatok gyermeketeknek?
Magyar vagy az adott orszag nevebol valasztottatok esetleg olyat ami mindketto orszagban ismert nev?
Leirnatok a nevet is es hogy hol eltek?
koszi
Szia!
Mi jelenleg Scájcban élünk, két gyermekem Németországban született. Mi olyat választottunk ami itt is van, meg Magyarországon is. A fiam Patrik, lányom Léna. Most jön a harmadik, szintén fiú, valószínűleg Márk lesz, de még nincs teljesen eldöntve.
Szia!
Svájcban élek én is, és lesz egy Belle Jasmine-m, illetve egy Bejnamin Aaron-om :) A vezetéknév sem magyar :)
Mi is Franciatartományban élünk. Mindketten magyarok vagyunk. Kisfiunk apa után a Joseph nevet kapta, s az Attilát 2. névnek! :-)
Korzika
Mi is Franciaországban élünk, a papa francia, de lengyel származású a családja, így egy tipikus hosszú sok mássalhangzós bonyolult vezetésneve van. Az én dédpapám szintén lengyel volt, így az én vezetéknevem sem különb. A mi családjaink sajnos nem nagyon tudnak kommunikálni, mivel nem beszélik egymás nyelvét, így igyekszünk valamilyen nemzetközi, de nem túl elcsépelt nevet találni a picinek, hogy mindkét család ki tudja ejteni:)
Majd megírom...egyenlőre a vitafolyamat zajlik:)
Nem könnyű a dolgunk.
Üdv. 18 hetes km.
Szia
Irorszagban elunk, apuci is magyar szep magyar vezeteknevvel, a lanyunk Petra a fiunk Alex lesz.
Erdélyiek vagyunk, Budapesten élünk. Nekünk ez már külföld.
Lányunk Anna, fiunk Péter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!