Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kulfoldon elo szulok milyen...

Kulfoldon elo szulok milyen nevet adtatok gyermeketeknek?

Figyelt kérdés

Magyar vagy az adott orszag nevebol valasztottatok esetleg olyat ami mindketto orszagban ismert nev?

Leirnatok a nevet is es hogy hol eltek?

koszi

2011. jan. 20. 18:10
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi jelenleg Scájcban élünk, két gyermekem Németországban született. Mi olyat választottunk ami itt is van, meg Magyarországon is. A fiam Patrik, lányom Léna. Most jön a harmadik, szintén fiú, valószínűleg Márk lesz, de még nincs teljesen eldöntve.

2011. jan. 21. 08:35
 12/21 anonim ***** válasza:
Még Magyarországon élek, de lehet, hogy pár éven belül Amerikába költözök. Ha ott születik gyerekem, akkor sem fog változni semmi - a névválasztást illetően. Már megvan a lány (Flóra, Lili, Emma, Róza) és a fiú (Félix, Soma) név is. Szerintem ezek - talán a Soma kivételével - nemzetközi nevek; Flora-ból meg Lily-ből kimondottan sok van az USA-ban is.
2011. jan. 23. 13:38
 13/21 A kérdező kommentje:
koszonom mindenkinek es nagyon szep neveket valasztottatok :)
2011. jan. 23. 14:05
 14/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Svájcban élek én is, és lesz egy Belle Jasmine-m, illetve egy Bejnamin Aaron-om :) A vezetéknév sem magyar :)

2011. jan. 25. 20:28
 15/21 anonim ***** válasza:
szia! Mi Franciaorszagban elunk, a parom francia, viszont a csaladja, igy a neve is, spanyol eredetu. A kisfiunk a Diego Attila nevet viseli.
2011. jan. 25. 20:44
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi is Franciatartományban élünk. Mindketten magyarok vagyunk. Kisfiunk apa után a Joseph nevet kapta, s az Attilát 2. névnek! :-)

Korzika

2011. jan. 25. 21:12
 17/21 anonim ***** válasza:

Mi is Franciaországban élünk, a papa francia, de lengyel származású a családja, így egy tipikus hosszú sok mássalhangzós bonyolult vezetésneve van. Az én dédpapám szintén lengyel volt, így az én vezetéknevem sem különb. A mi családjaink sajnos nem nagyon tudnak kommunikálni, mivel nem beszélik egymás nyelvét, így igyekszünk valamilyen nemzetközi, de nem túl elcsépelt nevet találni a picinek, hogy mindkét család ki tudja ejteni:)

Majd megírom...egyenlőre a vitafolyamat zajlik:)

Nem könnyű a dolgunk.

Üdv. 18 hetes km.

2011. jan. 25. 21:55
 18/21 anonim ***** válasza:

Szia

Irorszagban elunk, apuci is magyar szep magyar vezeteknevvel, a lanyunk Petra a fiunk Alex lesz.

2011. jan. 25. 22:08
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Erdélyiek vagyunk, Budapesten élünk. Nekünk ez már külföld.

Lányunk Anna, fiunk Péter.

2011. jan. 25. 22:20
 20/21 anonim ***** válasza:
Usa-ból Dávid és Sylvia. Itt is szépen mondják, otthon is, nagyon fontos volt ez nekem és szerencsére tetszettek is ezek a nevek.
2011. jan. 26. 00:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!