Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Félévi jó bizonyítványért...

Félévi jó bizonyítványért veszel/adsz valamit gyermekeidnek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 13. 13:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%

3 db négyesem lett, anyukám nagyon örült neki. :) Soha nem kérek ilyenért ajándékot, hanem ilyenkor társasozunk, kirándulunk, esetleg elmegyünk cukrászdába. :) Idén kértem egy új radírt, mert elfogyott. :) Kaptam kettőt, egy rotringot, rotringhegyet, és a kedvenc csokimból kettőt.

13/l

2011. jan. 22. 10:57
 12/17 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem nyugodtan jutalmazd meg. Ezzel csak azt mutatod, hogy fontos, amit csinál a gyereked. Nem hiszem, hogy lenne olyan üzenete, hogy a gyereked jutalomért tanul.

Amúgy tavaly hogy volt? Kaptak? Vagy akkor még nem jártak suliba? Ha elsős, akkor szerintem a ceruza, radír a legjobb.

2011. jan. 22. 21:26
 13/17 anonim ***** válasza:
Aki 25%-osra szavazott ,megkérdezhetem miért?
2011. jan. 23. 09:22
 14/17 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Bennem is kettősség van, mert ők is tudják, hogy maguknak kell tanulniuk, nem a mi kedvünkért. Nem is várják el a jutalmat, szóba sem hozták.

Végül kaptak egy könyvet mindketten:)

2011. jan. 23. 13:20
 15/17 anonim ***** válasza:
48%

Már hogyan szavazott?

Én nem értek vele egyet, mert a gyerek magasról tesz a pozitív motiváció elmaradására, maximum a bizalmatlanságot veszi le.

Ilyenkor néhányszor legalábbis, tovább kell erősíteni az eddig kialakult kólcsönös. bizalmat és a poz. mot. gyenge erejét így tudjuk megőrizni, a megbeszélés mellett, (hogy miért is,van mégis"ajándék").

Ebből az kerekedhet ki, h. apu-anyu jó fej, nem csak a négyest várja el, hanem bízik is bennem, meg kéne felelnem nekik legközelebb. Persze a gyermek nem fogalmazza így meg, de kamasz koráig így érez.( Akit szeretnek, abban bízni is kell, persze nem bármeddig).

2011. jan. 25. 14:09
 16/17 anonim ***** válasza:
PS.:0922-nek az előző.
2011. jan. 25. 14:10
 17/17 anonim válasza:
Igen mindig kap tőlünk valamit idén egy tengerimalacot szeretne és egy tablettet ha 4-es 5-ös lesz a bizije vagy kitünő akkor igen is megkapja
2015. júl. 30. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!