Hol veszel ruhákat 1-4 éves korú gyermekeidnek?
Rendelsz interneten? Van egy jó bolt, ahová visszajársz?
Most átmeneti kabátot keresek, de nem találok.
Köszönöm a segítségeteket!
Vatera, turkáló, kínai.
Webáruházban még nem rendeltem.
2,5 éves
&Cä, H&M, takko, KIK, auchan, néha kinai és turkáló(nincs közelben oylan, ahol sok gyreklruha9
ahol nem: tetszkó, internet
szeretm látni és magtapintani, amit veszek, rápróbálni lányomtra
(104-est hord amúgym ami ugyan nem a 2,5 éves méret)
én csak márkás dolgokat veszek, pl bababoltokban és hasonlókban, de netröl is sokszor rendelek.
Kranz dolgokat nagyon szeretem, meg esprit és hasonlókat.
Általában a Tesco, C&A, H&M, Minimanó, Brendon, Teszvesz, Vatera a beszerzési helyek. Ez utóbbi egyre ritkábban, mert nagyon kevésszer találok már újszerű állapotú ruhát, mivel kb. 86-os mérettől a ruhákat már hosszabb ideig hordják a gyerekek, aktívabbak is, jobban elhasználódnak a ruhadarabok. Most voltam a Minimanóban vasárnap és rengeteg átmeneti kabátot láttam egyébként.
Próbálkozom a turkálókkal is, de sajnos nagyon kevés időm van. Hétköznap munka után rohanok a gyerekekért, így is van este hat, mire mindannyian hazaérünk, akkor már nincs nyitva semmi. Pénteken hamarabb végzek, de még nem sikerült találnom semmit. Valahogy nem érzek rá a megfelelő időpontra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!