Tervezel könyv-, regényvásárlást a nyári szünetre 9-11 éves gyermekeidnek? Ha igen, mit?
Lánynak:
Lucy M. Montgomery Anna könyvei, Jean Webster: Nyakigláb apó, Erre csak patty képes, Laura Ingalls Wilder könyvei
Szabó Magda: Álarcosbál, Janikovszky Éva: Aranyeső
És úgy általában bármely pöttyös vagy régi csíkos könyv.
Fiúnak: Karl May indián könyvei, László Endre Szíriusz kapitány könyvei, Nemere István: A kozmosz lovagjai, A kupolaváros titka.
Én ezeket olvastam anno, és a keresztgyerekeim is örömmel olvassák. A lány 12 éves, a fiú 10, és nagyon szeretnek olvasni.
NEM!!
Ott könyvtár, ingyen van, könyvek megfizethetetlenek.
A fiam (11) kiválasztja, mit akar kivenni.
Most is éppen van kint 3-4 könyv.
Most éppen Mi micsoda könyveket vett ki.
De talán egy 9-11 éves már mag el tudja dönteni, nem
Én is imádtam olvasni anno. Rengeteg könyvem is van. Lányom 10 éves, és most szeretném majd neki adni, amit írt valaki korábban: csíkos-pöttyös könyvek. Szereti az állatokat, vannak állatos regények is.
Meg egy tutui jó könyv, tanító néni ajánlotta, karácsonyra mwgkapta: A szeleburdi család. Nekem is tetszett.
Antikváriumban nézd meg, uaz a csíkos vagy pöttyös könyv régebbi kiadásban 500-700 Ft körül volt, könyvesboltban újan néztem, 3500 Ft.
A lányom 11 éves, 2-3 havonta szoktunk 5-6 konyvet venni neki (sajna muszaj, mert Angliaban elunk es mashogy nem tudna magyarul olvasni)
A kedvence Jaqueline Wilson, Louise Rennison es imadta a Rosszcsont Peti konyveket, de azokat mar mindet olvasta.
Pedagógus vagyok, ajánlom ezt a könyvet:
A tanítványok imádták!
Van még több is. Ha eszembe jut, írok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!