Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pikkel rám a Védönöm, kikülte...

Pikkel rám a Védönöm, kikülte ránk a családjogisokat, mert kövér a babám 8honapos és 14kg!? Ki mit szol hozzá?

Figyelt kérdés
és valaki járt már igy?
2011. jan. 11. 15:07
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
Utolsónak írnám, hogy itt, Pesten is sok ismerősöm van, aki sajnos nem főz külön a babájának, és szinte az elejétől azt adja a babának, amit őt esznek, mert az anyukának így könnyebb... Szóval ez nem a falusi életmóddal hozható kapcsolatba, hanem sokkal inkább az anyuka hozzáállásával...
2011. jan. 12. 17:28
 62/70 A kérdező kommentje:
én külön fözök neki!8 fogka van és most bujik kettö
2011. jan. 12. 18:29
 63/70 A kérdező kommentje:
a faluban nálunk pl van 2 honapos anyatejes baba akkor 2 szer akkora sulyra mint kéne de van olyan 14 honapos egészséges baba aki 20kg és 92 cm,minden kivizsgáláson átmentek és makk egészséges a baba!
2011. jan. 12. 19:03
 64/70 anonim ***** válasza:
100%

Óriásország :-D

14 hónapos és 20 kiló nem nirmális, ahogy a 8 hónap és 14 kiló sem.

Úgy látszik az egész baba-mama klub rossz szakirodalmat olvas a kisbabák táplálkozásáról.

2011. jan. 12. 20:11
 65/70 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap 17.07-es! Hát ennél nagyobb baromságot már nem is írhattál volna! És miből tapasztaltad? Kitörtél a nagy városi életből és megfigyelted a falut??? Mi falun tényleg nem törődömök vagyunk, naháááát... még jó hogy a Balatonnál lakom ahol sok a városi!
2011. jan. 13. 07:55
 66/70 A kérdező kommentje:
07:55 ös ezt most nekem irtad???
2011. jan. 13. 09:28
 67/70 anonim ***** válasza:
100%
Nem neked kérdező, az elejére oda írtam hogy 17 óra valahányas. Neki.
2011. jan. 13. 09:56
 68/70 anonim válasza:
100%
A védőnő nem pikkel rád hanem le kell védeni magát. Az utóbbi évekbe rengeteg eset volt ahol elővették a bíróságon a védőnőt(alultáplált vagy túltáplált gyerekeknél) Hiába írja le, hogy látogatáskor mit mondott ezzel nincs levédve jelezni kell családvédelmi vagy gyermekejóléti Szolgálatnak. Ha te rendszeresen hordod súlymérésre, betartod a tanácsokat, odafigyelsz a gyermekedre akkor is lekell jelentenie
2011. jan. 26. 21:36
 69/70 anonim válasza:
100%
1 évesen kell megháromszoroznia a születési súlyát ezt akárhogy is magyarázzuk egészségtelen . Ezt nem bántásnak írom
2011. jan. 26. 21:38
 70/70 A kérdező kommentje:
Mindenki aki nem bátoritó és hasznos hozzászólást irt annak üzenek mennyen kulturálodni!!!!Mindenki másnak pedig megirom,hogy átestünk vérvételen,ekg-n,mellkasröntgenen,a családjogisok vizsgálatán és dietetikus véleményén és minden vizsgálaton és minden doktori hozzászolás pozitivan zárodik,genetika áll a hátérben és helyes táplálkozás!!magyarul nem beteg a lányom és én sem vagyok felelötlen anya!egyszóval azt mondta a városi föorvas asszony hogy mindent csak igy tovább csináljunk!!kössz mindenkinek mindent valakinek a segitséget valakinek a bu.kóságát!!az nem engem jellemez hanem titeket!!!köszi
2011. jan. 28. 16:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!