Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pikkel rám a Védönöm, kikülte...

Pikkel rám a Védönöm, kikülte ránk a családjogisokat, mert kövér a babám 8honapos és 14kg!? Ki mit szol hozzá?

Figyelt kérdés
és valaki járt már igy?
2011. jan. 11. 15:07
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

8hónapos babám étrendje ez volt:

8-reggeli, ő anyatejes volt,így azt kapta.

10 gyümölcs gyerekmüzlivel(dmben kapható nem cukrozott,adalékanyagos)

13 ebéd főzelék

17 kor főzelék szintén

20kor szopi.

Kenyeret 10 hónapos koráig semmilyet nem kapott, joghurtot pedig 9 és fél hónaposan kezdtem bevezetni.

A zabpehely szerintem felnőtt reggeli. Egy babának még ilyenkor tejet/tápszert kellene szerintem enni.

2011. jan. 12. 09:27
 42/70 A kérdező kommentje:
Sem anyatejet sem pedig tápszert nem fogad el,annyira hogy vagy elutasitja vagy ha belebirom tömni akkor 5 perc és ki is hányja nem büvizik hanem szó szerint hányja!!pedig már egy pár tápszert probáltunk,semmi olyan tápot vagy tejpépet nem fogad el !!!akkor kezdett el darsztikusan hizni mikor a beba tápszert keztük neki adni!!evett egy pár fajtát!!!volt hogy 2 honaposan 300ml evett meg a bebábol szoval akkor nagy étkü volt nem elég neki a tápszer!!!
2011. jan. 12. 09:28
 43/70 A kérdező kommentje:
mindenki máshogy neveli a gyermekét!!ugy érzem ti nem értitek,hogy minden létezö lehetöséget kiprobáltunk és a mostani a legjobb,mikor már 4 honapja havonta csak 400g ot hizik miota ilyeneket eszik!!!nem tápszert,nem anyatejet!!!hiába nagy testileg sokkal aktivabb mint egy átlagos 8 honapos egyedül ül fel feláll és ágy szélénél lépked oldalra elölre hátra!!!még ha duci is!!!
2011. jan. 12. 09:32
 44/70 A kérdező kommentje:
fokozatos kapott mindent de muszáj volt!igy legalább nem hizik annyit söt elenyészöen gyarapodik hosszra is nagy nem csak sulyra !!!!
2011. jan. 12. 09:34
 45/70 A kérdező kommentje:
pl nálunk a gyerek este 7 kor fürdik és már alszik is!!reggel pedig 6kor kel és 7 kor eszik!éjszaka nem kel fel egyszer sem!!!
2011. jan. 12. 09:35
 46/70 anonim ***** válasza:

8 hónapos étrendre visszatérve! A képen épp egy kínai kaját eszik a gyerek! Szerintetek az normális, ha ennyi idősen, ilyet eszik?

[link]

2011. jan. 12. 09:54
 47/70 anonim ***** válasza:
szerintem az inkább narancs.
2011. jan. 12. 10:01
 48/70 A kérdező kommentje:
bocs hogy ezt mondom hogy menny el szemészetre mert az egy narancs!!!
2011. jan. 12. 10:04
 49/70 A kérdező kommentje:
[link] és ez szerinted mi?szerintem uborka de nyugodtan hazuttolj meg!!!
2011. jan. 12. 10:07
 50/70 anonim ***** válasza:

Átérzem a gondotokat, és biztos mindent megteszel, hogy a gyerekednek a legjobb legyen.

Remélem az új orvosod hasznos tanácsokkal lát el, és a megfelelő vizsgálatokat fogja kérni.

Mindamellett tényleg vannak dolgok, amiket még nem kellene ennie a babádnak, közéjük tartozik az ecetes uborka is.

2011. jan. 12. 10:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!