Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pikkel rám a Védönöm, kikülte...

Pikkel rám a Védönöm, kikülte ránk a családjogisokat, mert kövér a babám 8honapos és 14kg!? Ki mit szol hozzá?

Figyelt kérdés
és valaki járt már igy?
2011. jan. 11. 15:07
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
65%

Biztosan nem pikkel, jót akar csak. A családvédelmiseket én sem érte, de nem is ez a lényeg.

Orvoshoz kell fordulnotok, mert a kislány egészségével komoly problémák lesznek. Most még megelőzhető, az orvos biztosan tud segíteni.

2011. jan. 11. 16:10
 22/70 anonim ***** válasza:
0%

Azért sztem. az undorítótól messze van-nagyon messze!!!!

Felnőtt ember-és még bocsánatot is kér, mert Ő ilyet gyerekre nem szokott mondani :S - még jó!

.....

2011. jan. 11. 16:33
 23/70 anonim ***** válasza:

Hát van aki nagyon keményen fogalmaz...

Azt hiszem ezek után itt sem fog többet válaszolni az anyuka mint a másik kérdésénél.

Hová lettél, mi van veletek?

2011. jan. 11. 17:11
 24/70 anonim ***** válasza:

Egyébként az én lányom 2,5 éves 18 kg.

1 évesen volt 12.. De a dr.nő már akkor kért egy vércukor vizsgálatot. Semmi baja nem volt--de ki akarta zárni a cukorbetegséget. Ő sem eszik olyan sokat, mégis "nagyobb" mint a többiek.

2011. jan. 11. 17:22
 25/70 A kérdező kommentje:
Le irom mindenkinek a sztorit!megszületett kislányunk 2010.0504 én 3900gr el majd az elsö honapjában hizott 890gr majd egy honapra rá 1,7kg ekkor azt mondta a védönö és gyermekorvosunk,hogy nem baj majd legközelebb nem lesz ennyi a sulygyarapodás,majd eltelt egy honap akkor hizott 2,5kg akkor azt mondata doktornö hogy majd ha mászik leadja!ekkor már 3 honaposak voltunk 7kg val?majd megint hizott 2kg és a doktornö nem mondott semmit!a féléves státuszon nekünk nem adtak sem papirt sem kommentet a gyerek sulyára utalva,ekkor én már javába kisérleteztem mi jo és mi nem a gyerek étredjében!most 8 honaposak elmultunk,ma voltunk vérvételen de ott a doktornö azt mondta fogadni mer hogy genetika áll a hátérben,segitségül adott egy diéta összeállitást!arányos a gyerekem és fejlödésileg meghaladja az átlagos 8 honaposokat,és most gyerekorvos váltásban vagyunk ott voltunk délután ö nagyon várja a véreredményt a laborbol de ő is fogadni fog hogy egészséges a gyrerek csak genetika áll a hátérben!!!
2011. jan. 11. 19:04
 26/70 A kérdező kommentje:
Kedves mindenki aki szidni tud de tanácsot adni nem abbol elegem van!nem tudom ki mit csinálna ha hiába probálkozik,volt hogy hagytam sirni mikor éhes volt csak hogy fogyjon,szoval olyan irjon aki értelmes és mig én nem mondom irom hogy undorito a gyereked addig te se tedd,majd ha megteszel mindent a gyerekedért és mégis hizik és nem beteg a családban mindenki átlagos alaku ás csak magasak vannak akkor gondoljátok végik ki mit ir!!!
2011. jan. 11. 19:13
 27/70 anonim ***** válasza:
Tanácsot nem tudok Neked adni, csak leírom: a barátnőm kislánya is valami eszméletlenül kövér volt, teljesen kiakadtam, amikor megláttam, de egészséges, és egyik szülője sem kövér. Most 2 éves, a combja még mindig hurkás, de már megy le a feneke és a hasa :) Remélem, nincs Nálatok egészségügyi probléma, nyugodj meg.
2011. jan. 11. 19:32
 28/70 A kérdező kommentje:
és akkor még én nem válaszolok!!mindenkinek vannak gondjai családja élete nem válaszoltam mert nem értem rá!!és ti mért nem válaszoltok talán mert van jobb dolgotok!!igaz?
2011. jan. 11. 20:01
 29/70 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit és mennyit eszik, de néhány tippet szívesen leírok.

Éheztetni semmiképp sem szabad semmilyen fejlődő szervezetet!

Első lépésként csökkentsd az ételadagjait, illetve teljesen mellőzd a cukrot! Fehér lisztből is csak minimális mennyiséget kapjon, esetleg egy picit a főzelékbe. Édesség kizárva, helyette gyümölcs (ne banán, mert annak magas a szénhidráttartalma), pl. alma. Sok zöldség, főképp főzelékek, sovány húsok. Igyon sok folyadékot, főleg vizet. Ha teát adsz neki, azt is próbáld meg ízesítés nélkül.

De gondolom az orvos is adott tanácsot ezzel kapcsolatban.

2011. jan. 11. 20:02
 30/70 anonim ***** válasza:
Az is fontos, hogy napi 5x egyen maximum, illetve vacsira keveset kapjon, s ne olyat, ami terhelő a gyomrának. Amennyire lehet, kevés szénhidrátot és zsírt tartalmazzon az étrendje.
2011. jan. 11. 20:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!