Szeretne valaki velem fogyni?
Figyelt kérdés
2 pici gyerekes anyuka vagyok.na az új évi fogadalmam az volt ,hogy a hasamból leadok vagy átalakítom.és tök jó lenne hozzá valaki.már mint úgy gondolom,hogy valakivel minden nap beszélnénk iwiw vagy valahogy és elmondanánk mit tettünk az ügy érdekébe.pl ma 3*10 felülést csináltam meg ettem egy almát.így nekem könnyebb lenne mert kitartást adna.vagy ha van jobb ötlet szívesen meghallgatom.2011. jan. 2. 20:16
21/34 anonim válasza:
anyatanyára jelentkeztem 2. vagyok, majd igazolj vissza, köszi
Emese
22/34 anonim válasza:
Miért nem enged belépni?Már regisztráltam,bejelentkezem,de azt írja hogy csak regisztrált tagok léphetnek be.Segítsen valaki,köszi
24/34 anonim válasza:
Még nem jött meg.de már egy jó ideje regisztráltam.Közben elolvastam a gyik-et és ott írják.De miért nem jön meg az aktiváló kód?remélem azért tudok hozzátok csatlakozni....
25/34 anonim válasza:
Mindenki aki jelentkezett eddig azt beengedtem.Milyen névvel jelentkeztél?
26/34 anonim válasza:
Keresd meg a fogyjunk együtt 2011-ben cimü topicot,ott kell jelentkezni,ha nekem megjön akkor én fel veszlek egyből,ha fent vagyok.
28/34 anonim válasza:
De még mindig nem kaptam meg az aktiváló kódot:(
29/34 anonim válasza:
Ez furi, én is ma regeltem és rögtön megkaptam. Nem lehet, hogy rossz email-címet adtál meg? Esetleg, ha újra megpróbálnál regelni azzal a cvímmel, akkor kiderülne!
30/34 anonim válasza:
Nem enged újra regisztrálni.Egyből az azonosítót meg a jelszavamat dobja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!