Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretne valaki velem fogyni?

Szeretne valaki velem fogyni?

Figyelt kérdés
2 pici gyerekes anyuka vagyok.na az új évi fogadalmam az volt ,hogy a hasamból leadok vagy átalakítom.és tök jó lenne hozzá valaki.már mint úgy gondolom,hogy valakivel minden nap beszélnénk iwiw vagy valahogy és elmondanánk mit tettünk az ügy érdekébe.pl ma 3*10 felülést csináltam meg ettem egy almát.így nekem könnyebb lenne mert kitartást adna.vagy ha van jobb ötlet szívesen meghallgatom.
2011. jan. 2. 20:16
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%

Szívesen fogyózom veled, én holnap kezdem:)

írok privit!

2011. jan. 2. 20:30
 2/34 anonim ***** válasza:
100%

Szia, nekem a fiam 7,5 hónapos, még cicizik reggel, este, éjszaka, de tegnap óta fokozatosan elkezdtem tornázni.

Én már nem bírom magam, van rajtam kb 10-15 kiló.

Alkatilag olyan "pont jó" se nem nádszál vékony, se nem duci, de ennek az volt a hátránya, hogy ez a 10,15 kg plusz, már idegesít. 170 cm 60-65 kg voltam, ez most 75-80 :-(((

Tehát én így álltam neki:

-barátnőmtől kölcsönkértem az orbitrek nevezetű gépet, azon elkezdtem esején 1 percet, 2-án 2 perect, és így tovább, 15 percig fogok elmenni, majd 1 hónapig 15 perc minden este, utána ismét növelem 1 perccel naponta.

Remélem nem megy a tejem rovására. Ha igen, abbahagyom.

Norbi updatezni fogok, azt tartom a legnormálisabbnak, annyi, hogy nekem este kell ennem valami szénhidrátot mert akkor reggel nincs tejem, azt meg nem kockáztatom.

Tehát jövő héten akarok egy étrendet összeállítani, mert végre elfogy minden édesség :-)

Én így állok, és ezzel próbálkozom. Te?

2011. jan. 2. 20:44
 3/34 anonim ***** válasza:
100%

én is megfogadtam igy újév alkalmából hogy ledobok legalább 5-8 kg-ot de ha 10 lesz az sem gond.én is alkatilag(sokak szerint)most nézek ki legjobban(van mit fogni rajtam),de én nem érzem jól magam.16 hónapja szültem.5 hónappal késöbb már újra a régi súlyomon voltam.egy ideig meg is maradt(nem tettem érte semmit,csak szoptattam és rólam lementek a kilók-15 öt híztam)aztán az ősszel kezdtek lassan a kilók visszajönni,és felszedtem 8 kg-ot,így most 70 vagyok a 174 cm-emhez.sajnos én nem érzem magam jól a bőrömben,de a legjobban a hasam zavar(férjem imádja).a jövő héten vagy legkésöbb utána akarom én is elkezdeni a tornát,mert addigra elfogy a szaloncukor(szerencsére nem sokat vettünk),azt meg nem tudom megállni,h nem egyek meg pár darabot minden nap.már leszedtem rubint réka tornáit és arra fogom nyomni.hát remélem mire kijön a jóidő arra már azért lefolyik pár kiló rólam.ja a diétázni nem fogok.nem szeretem mikor meg van adva h miből mennyit ehetek és mikor.ált 2-3 x eszek 1 nap de a 2 a sűrübb.nem igénylek többet(ebéd,vacsi).hát remélem sikerül mindegyőnknek a kívánt súlyt elérni.

hajrá anyucik!!!le a kilókkal!!!

2011. jan. 2. 21:07
 4/34 anonim ***** válasza:

Én is szeretnék idén 10 kilótól megszabadulni, de a babám még csak 3 hónapos és szoptatom, így korlátozottak a lehetőségeim.

Egyenlőre le kellene kattani az édességről, azt hiszem ez most a legnehezebb :S Szóval első körben no cukor, se nasi, se üdítő, megpróbálok helyette almát enni.

A babám hasfájós, így a legtöbb zöldséget nem ehetem, így marad a szénhodrát és a fehérje...

Holnaptól felülök biciklire 10 percet nagyon lassan tekerni és csinálok 50 hasizmot és 50 popsit. Ez lenne a jövő heti tervem :D

2011. jan. 2. 21:27
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Szia.Én is szívesen fogynék veled:)Hátha többen könnyebb lesz,egyébként nekem is ez volt az újévi fogadalmam.2 kisfiam van,egy 27 hónapos és egy 9 hónapos.Itt is tarthatjuk a kapcsolatot vagy szeretnéd privátban?Neked mekkorák a babáid?
2011. jan. 2. 21:39
 6/34 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok!Én is holnaptól tervezem a fogyókúrát,sajna 10-15kg feleslegem van.Májusban szültem,régóta nem szoptatok.Nem lehetne valami fórumot nyitni valahol?Ti hogy kezdtek neki?
2011. jan. 2. 21:43
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

nekem is kéne fogynom,kb 15 kilót szeretnék.

9 hónapos a kisfiam:-)

2011. jan. 2. 21:49
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretnék fogyni, csatlakozom ha nem bánjátok. 11 hónapos a kislányom és minimum 10 kilót szeretnék fogyni, a lányom előtt sem voltam vékony, de most eldöntöttem hogy a következő babáig szeretnék leadni jó pár kilót! :)
2011. jan. 2. 21:50
 9/34 anonim ***** válasza:
100%

Eddig én vagyok a csúcstartó :)

30 kilót kellene leadnom, ami két gyerkőc után jött rám. Szoptatás alatt is híztam :o(

Már utálom ahogy kinézek, úgyhogy 4. napja tornázok és diétázok. 13 hónapos a picúr, még szopik, úgyhogy remélem lesz tejem.

Napi 40 perc aerobik, és 1200-1400 kalóriás diéta, max 150g szénhidrát. Én így csinálom. Eygszer már fogytam 28 kilót így.

2011. jan. 2. 22:07
 10/34 anonim ***** válasza:
2. vagyok, ha valaki tud nyitni egy topicot, akár az nlc az nyisson már, én nem tudok, nincs annyi hozzászólásom.Akkor ott tudnánk tartani egymással a kapcsolatot, de nekem ez is jó.
2011. jan. 3. 08:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!