Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szeretne valaki velem fogyni?

Szeretne valaki velem fogyni?

Figyelt kérdés
2 pici gyerekes anyuka vagyok.na az új évi fogadalmam az volt ,hogy a hasamból leadok vagy átalakítom.és tök jó lenne hozzá valaki.már mint úgy gondolom,hogy valakivel minden nap beszélnénk iwiw vagy valahogy és elmondanánk mit tettünk az ügy érdekébe.pl ma 3*10 felülést csináltam meg ettem egy almát.így nekem könnyebb lenne mert kitartást adna.vagy ha van jobb ötlet szívesen meghallgatom.
2011. jan. 2. 20:16
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Nekem sincs sajnos, pedig ott könnyebb lenne beszélgetni :)

K. (4. válaszoló)

2011. jan. 3. 08:58
 12/34 anonim ***** válasza:
Anyatanyán?Ott lehet nyitni,én ott fórumozok.
2011. jan. 3. 08:58
 13/34 anonim ***** válasza:
Ha gondoljátok nyithatok ott egy topikot,meghivásos rendszerrel müködik.
2011. jan. 3. 09:00
 14/34 anonim ***** válasza:

Te ott tudsz nyitni? Én nem ismerem azt az oldalt, de benne vagyok.

K.

2011. jan. 3. 09:00
 15/34 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is az volt a fogadalmam,hogy a fiam születésnapjáig ledobok 10 kilot.Remélem fog sikerülni!
2011. jan. 3. 09:18
 16/34 anonim ***** válasza:
09:18 vagyok írhatsz privit nyugodtan:)
2011. jan. 3. 09:21
 17/34 anonim ***** válasza:
nekem jó az anyatanya, írd meg mi a neve, ésott egyszerűbb szerintem beszélgetni
2011. jan. 3. 09:23
 18/34 anonim ***** válasza:
tegnap 22:07-nek, milyen kalória diéta szerint tartod be??? Van valahol valami részletes kalória táblázat? Nekem is jól jönne, az a mennyiség amit te beviszel 1 nap mennyire önsanyargató? Bocsi de én ebbe a kalória számolgatásban nem vagyok otthon.
2011. jan. 3. 09:54
 19/34 anonim ***** válasza:
Én is beszállnék!Én 15 kilótól szeretnék megszabadulni.90 napos diétának álltam neki,eddig ez mindig hatásos volt szoptatás után.Én kölcsön kértem egy leg magic gépet.Akkor figyelem,hol vagytok.Vagy írjatok,hol nyitunk akkor topikot.Az Anyatanyát nem ismerem.Nlc?(nők lapja café fóruma?)
2011. jan. 3. 10:24
 20/34 anonim ***** válasza:

Nyitottam egy topicot az anyatanyán.

Fogyjunk együtt 2011-ben a cime.Várom mindenki jelentkezését,remélem leszünk páran,és jókat dumcsizunk,illetve fogyunk-))Üdv:Era

[link]

2011. jan. 3. 11:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!