Mit tegyek megtartsam vagy ne?
Milyen érdekes hogy emberek becsmérelnek másokat, mert történt egy kis "baleset"!Elmondanám hogy az anyukám 18 évesen esett teherbe velem SPIRÁL mellett.én most vagyok 25 éves és van még egy húgom is aki most jelenleg januárban tölti majd a 20.életévét.
Azokkal értek egyet akik azt javasolják hogy tartsd meg, mire megszülöd a picit addigra lehet tényleg egyenesbe jöttök anyagilag.
Egyébként jelenleg hol laktok?A párod is komolyan akarja a picit?nehogy aztán útközben meggondolja magát míg kint melózik és mást keres magának: nem vagyok vészjósló madár de az ördög sosem alszik.Benne van a pakliban!
Egyébként meg addig míg csak bírod tudsz dolgozni, szóval nem olyan "nagyon" vészes a helyzet!Mindig van megoldás, csak ne ess pánikba ha úgy érzed hogy akadályba ütköztél.Ilyenkor higgadtan, nyugodtan kell mérlegelni, vagy olyan emberektől tanácsot kérni akikre számíthatsz és akikben megbízol: barátnők, családtagok, rokonok, stb.
Sok sikert és szerencsét!Sose add fel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!