Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek megtartsam vagy ne?

Mit tegyek megtartsam vagy ne?

Figyelt kérdés
1 lányunk van . házunk nincs. nekem van munkahelyen vagyis most gyeden vagyok elég nagy valószinűsége hogy visszamennyek.. páromnak nincsen munkája ugy néz ki külföldre kell mennie dolgozni. ház az egyenlőre csak álom .. terhes vagyok gyogyszer mellett..ti mit tennétek??
2010. dec. 27. 21:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Bocsánat, de ezt nem idegen, téged nem ismerő netezőknek kell eldönteniük. Nem tartom többre a kérdésed, mint azt a párt, akik szavazást indítottak ugyanezzel a címmel.
2010. dec. 27. 21:11
 2/13 A kérdező kommentje:
ez nem szavazás csak érdeket azok vlemeénye akik hasonló helyzetben vannak voltak mitt tennének tettek..
2010. dec. 27. 21:14
 3/13 anonim ***** válasza:
82%
Ha én lennék a Te helyedben én nem tartanám meg. De a te életedről neked kell döntened.
2010. dec. 27. 21:14
 4/13 anonim ***** válasza:
92%
Szia! Nem nekünk kell eldönteni, mit tegyél. Szeretnétek a babát? Ha igen, és úgy látjátok, fel tudjátok nevelni, tartsd meg. Nekünk sincs házunk, albérletben lakunk, de szerencsére a kedvesemnek van munkája. Én diplomás vagyok, de megszűnt a munkahelyem, úgyhogy gyes után kezdhetek keresni, ami nem könnyű. De mindenképpen tervezünk kistesót a fiunknak. Senki nem mondhatja meg, mit tegyél, ezt nektek kell átgondolni, érezni, eldönteni. Remélem jól döntötök. Üdv!
2010. dec. 27. 21:15
 5/13 anonim ***** válasza:
15%
ilyen helyesírással inkább a 8 általánost kellene előbb befejezni....
2010. dec. 27. 21:17
 6/13 A kérdező kommentje:
istenem ilyen bunkó embereket nem sűrün látni kedves utolsó ha fáradt vagy vagy feszült akkor inkább ne netezz hanem aludd ki magad.
2010. dec. 27. 21:22
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

en megtartanam, ha mar jonni akar, akkor jojjon

mi sem vagyunk gazdagok, a parom 3 eve munkanelkuli, neha akad valami, de egeszsegugyi okok miatt nem tud tartos ideig dolgozni, en nagyon jol kerestem, nem terveztuk a babat, de elso perctol szerettuk, nem volt kerdes, hogy megtartjuk, vallalva azt, hogy kevesebb penzunk lesz

2010. dec. 27. 21:32
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Megtartanám. 9 hónap mire megszületik, ha párod kimegy külföldre egyenesbe jöttök, lesz miből felnevelni, aztán lehet akad itthon munkája, vagy ti is kiköltözhettek hozzá!

Az első gyerek után ott a kiságy ruha babakocsi, a nagynak már

ajd nem kell pelus tápszer, sokbanem fog kerülni az a baba, havi 5-10 ezerrel lesz több a kiadás!

2010. dec. 27. 21:45
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
én is igy voltam.2 gyerekkel 1 szobába.én gyesen a férjem munka nélkül.neki is ki kellett menni külföldre.a 3.dikkal maradtam terhes gyogyszer mellet.megtartottuk.sőt azóta van már negyedik is.nekünk be jött a külföldi munka.ha ki tud menni a párod.a családit és a gyest is megkapjátok kintről.ha jönni akar had jöjjön.
2010. dec. 28. 01:14
 10/13 anonim ***** válasza:
0%
Vetesd el és tanuld meg helyesen alkalmazni a fogamzásgátlót akkor nem esel teherbe.
2010. dec. 28. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!