Megtartsam? Szinte minden nap van ilyen kérdés.
Én kiakasztónak tartom, hogy szinte minden napra jut egy abortuszos kérdés...és ez csak egy internetes oldal...
Gondoltam linkelek egy számot, hátha valakit megérint, és ad egy lehetőséget a benne növekvő életnek:
http://www.youtube.com/watch?v=mFIMozwOPyI
Első vagyok:biztos van oka az abortusznak,de akkor se mi döntsük el a kérdést,felesleges kiirni.
Amugy semmi nincs a kérdésben,csak ha valakinek sértő,azonnal kiveszik...
Sajnálom, hogy nem jött össze eddig a baba, kívánom, hogy minél előbb sikerüljön!
És igen, abból van elegem, hogy 13-14 éves korban kezdik a mai fiatalok a szexet, és hiába védekeznek, akkor is becsúszhat!Ja és arról ne is beszéljünk mikor nem védekeznek!
És e miatt van a sok abortusz...
Talán ha meghallgatja egy tini, akkor elgondolkozik még azelőtt, hogy lefeküdne valakivel.
Én azt nem értem,hogy ki az aki egyáltalán pártot mer foglalni,és leírja egy internetes oldalon hogy "vetesd el" vagy "tartsd meg mert az egy kis élet stb stb".Egy kérdésből nem derülnek ki a körülmények,és ez elég súlyos döntés.Nem hiszem,hogy ezen az oldalon kellene ilyeneket megvitatni,a szülőknek kéne egymással megbeszélniük.
Én is ellenzem az abortuszt,a felelőtlen szexet de biztos nem irnék senkinek ilyet hogy tartsd meg. Vagy ha abortusszal kapcsolatban kérdez nem kezdeném el győzködni,főleg ha nincs más választás (nem tudhatom miért teszi).
Az meg nagyon elszomorit,hogy vannak akik évekig próbálkoznak,de nekik jobb lesz attól ha valaki 15 évesen gyereket szül?Nem hiszem.
Ja és abban is van valami amit az előttem szóló írt,ilyen a világon nem létezik ,hogy ennyien esnek teherbe NORMÁLISAN használt tabletta meg óvszer mellett.
A legtöbben csak kamuznak,mert 20-30-40 évesen sem volt annyi eszük ,hogy elolvassák a tájékoztaót ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!