Megtartsam? Szinte minden nap van ilyen kérdés.
Figyelt kérdés
Én kiakasztónak tartom, hogy szinte minden napra jut egy abortuszos kérdés...és ez csak egy internetes oldal...
Gondoltam linkelek egy számot, hátha valakit megérint, és ad egy lehetőséget a benne növekvő életnek:
http://www.youtube.com/watch?v=mFIMozwOPyI
2011. máj. 3. 15:16
11/15 anonim válasza:
Lehet, hogy az alkotmányban már a fogantatástól életnek számít az élet, de a biológia tankönyv szerint nem (hacsak nagyon el nem cseszerintették azt a könyvet). Biztos sokkal jobb annak a kis cuki-muki "életecskének", ha van havi 20.000 Ft keresete a családnak, vagy van egy 15 éves anyja, aki k*rvára nem tud gondoskodni róla, vagy van már 25 másik testvére. Legyen egy k*rva sz*r élete annak a gyereknek inkább? Hát szerintem ne.
12/15 anonim válasza:
Én vagyok az, aki 4 éve próbálkozik a babával. Én nem azt írtam, hogy ellenzem az abortuszt, mert tudom, hogy van olyan helyzet, amikor elkerülhetetlen. Annyit írtam, hogy érzékenyen érint a téma. Attól nekem nem lesz jobb, ha egy felelőtlen kis hülye megszüli a gyerekét, mert nekem attól még nem lesz babám. Inkább azt sajnálom, hogy felelőtlenek, utána meg itt kérdezik, hogy "terhes vok-e, ha bedugta és csak kettőt rántott?" Soha nem biztattam senkit se az abortuszra, sem a baba megszülésére, mert én sem gondolnám azt, hogy a körülmények ismerete nélkül ezt mi itt el tudnánk dönteni. Csak rossz olvasni, hogy ahová nem kéne, oda jön. Ahol meg várják, oda nem.
13/15 anonim válasza:
Hidd el létezik gyógyszer mellett teherbe esés.Anno 13 éve a nagyobbik gyermekem gyógyszer mellett fogant.Rendesen szedtem a gyógyszert(Marvelont) 2 napos hasmenésem volt ami az orvos szerint indokolhatja a teherbe esést.Gondolom nem mindenki hazudik(persze vannak kivételek)!Miért kell rögtön ítélkezni?Itt csak tervezett babák anyukái vannak?Ez által a mienk sem tervezett baba,de mégis normál körülmények között élő ,jól tanuló értelmes tini lett belőle:)
14/15 anonim válasza:
Ja, Taigetoszt csinálnak maguknak fórumon, és komolyan is veszik a vadidegen hozzászólók véleményét, nincs annyi erkölcsi érzékük meg agyuk gondolkodni, hogy tudják, mit kezdjenek a helyzettel, ahhoz meg végleg nincs, hogy előre gondolkodjanak. Tulajdonképpen nincs honnan megtanulniuk, mert a médiából az jön, hogy SZÓRAKOZZ, VALÓSÍTSD MEG ÖNMAGAD, EZ JÁR NEKED, TE LÉGY A... akármilyen stb. Az iskolák olyanok amilyenek, a család sokszor egyenlő szinten van a médiával. Ilyen a társadalmunk.
15/15 anonim válasza:
Tök jó, hogy kiraktad ezt a linket. Ismertem a számot korábban is, de nem jutott eszembe, viszont nagyon idevág az ilyen kérdéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!