Megtartsam vagy ne, ha ugy érzem nem tudnék neki biztos jövöt biztositani?! És a párom érdeklödését se érzem.
25 évesen a harmadik abortusz elött állsz????????
Jézusom ekkora felelőtlenséget!!!!!!!!
Nem tudok mit írni,egyszerűen gusztustalan!!!!!!
Háromszoros gyilkos!!!!!!!
A szüleid nem tudnának segíteni?
Már csak azért is, mert a sok abortusz miatt nehogy aztán később, amikor tényleg minden klappol a gyerekvállaláshoz, ne lehessen babád...
Én személy szerint nem támogatom az abortuszt, de sajnos vannak olyan esetek, amikor nincs más teendő.
Itt sokan el fognak ítélni a kérdésed miatt (no meg a kórtörténeted miatt), talán nem épp a legjobb választás ez az oldal...
Próbáld meg hozzád közelebb álló emberekkel megbeszélni, hogy hogyan tovább.
Mindenesetre szerintem keresd meg a lehetőségeket, hogy megtarthasd a picit!
Kettőn túl vagy, nem mindegy?... :-((((
Miért esik az ilyen állat teherbe? Védekezés? TE inkább ne szaporodj!
Mindentől függetlenül, akkor sem kéne ennyire durvának lenni a hozzászólóknak.Én megtartanám, éppen korban is ott vagy.Ha a párod nem vevő rá, akkor mennyen a francba.Mikor az a csöpség meg lesz nem is vágysz majd rá.
A szüleid segítségével meg valami majd lesz.
Szerintem tartsd meg. Ha szeretnéd a babát, akkor ne foglalkozz senkivel, inkább ülj le a családdal, és találjatok ki mindent, hogy hogyan tudod felnevelni. Munka, párod mit tehet, szülők mit tudnak segíteni.
És én is azt gondolom, hogy kicsit felelőtlen vagy. de a hozzászólóknak akkor sem kéne ebben a stílusban reagálni.
Szerintem ebben a helyzetben egyedül azt kell mérlegelned, el tudod-e képzelni az életedet gyerek nélkül, mert lehet, hogy a 3 abortusz miatt többé nem leszel babás.
Ha döntöttél, úgyis a döntésednek megfelelően fogod alakítani a további életedet.
Kívánom, hogy úgy tudj dönteni, hogy soha ne kelljen megbánnod!
A semmibe ne szulj, sajnos levegobol nem fogod tudni eltartani a babat es magadat. Azt irod nem vagytok joba a baratoddal, akkor miert vagytok egyutt egyaltalan? Ja, megszokasbol csak?
Ne szuljel, hanem inkabb tanulj, dolgozz es teremts egy normalis alapot a gyerekvallalashoz.
A baratodat dobd ki, es keress egy normalis fiut magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!