Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek összesen liszt és...

Mit tegyek összesen liszt és kukirica konzervem van csak itthol és pénzem nincs ételre?

Figyelt kérdés
Van egy kislányom aki másfél éves és még szopikál.
2010. dec. 21. 16:12
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm , zalában.
2010. dec. 21. 22:09
 32/41 anonim ***** válasza:
Zalában hol? Én is zalai vagyok, segítek szívesen.
2010. dec. 21. 22:23
 33/41 anonim ***** válasza:
77%

Szia!

Ne haragudj, de nem a te kérdésed volt ez is?

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..

Mert nagyon kísérteties a hasonlóság, Zala megye is egyezik...

És ezek szerint te rendszeresen "kunyerálsz" a neten keresztül.

Lehet, hogy a kérdés igaz, és tényleg nagyon padlón vagy anyagilag, akkor sajnálom, de nekem az a furcsa, hogy annyira nincs pénzed, hogy kaját vegyél, vagy éppen pelenkát, de internetelőfizetésed az van. Lehet, hogy nem drága, de akkor is párezer ft-ot spórolnál, és fontosabb dolgokra tudnál költeni.

2010. dec. 21. 23:48
 34/41 anonim ***** válasza:
82%

Liszt,és kukorica konzerv van csak otthon,és a pelenkát is nehezen szerzed be a kicsinek...Hmm...

Gondolom,hogy ismeretlenektől könnyebb kérni,mint családtagoktól,szomszédoktól,de azért te is tudod,hogy ez nem megoldás hosszú távon.

A gondjaidra a tanácsom az,hogy anyu marad a kicsivel otthon,te meg sürgősen keress munkát,és nem válogass.A saját gondjaidat csak ti tudjátok megoldani.

És nem hidd,hogy szívtelen vagyok,a saját testvérem ugyan ilyen helyzetben nevelte egyedül a gyermekét.Soha nem kértek tőlem semmit,de én mindig egy zacskó pelussal,és tartós élelmiszerrel mentem hozzájuk.Majd megőrültem az aggodalomtól,de tehetetlen voltam,mert ez a segítség csak csepp volt a tengerben...Nekik kellet megoldaniuk a gondjukat.

Én neked is azt tudom tanácsolni,amit a saját testvéremnek,bármennyire is megharagudtak rám.

Most úgy néz ki,hogy mégiscsak sikerült,anyukám otthon van a kicsivel,alkalmi munkát vállal (ez is több a semminél)A testvérem pedig egy gyárban dolgozik,és végre a saját kezébe vette a sorsát,megoldotta a problémájukat.

Fiatal 20 éves.

Nagyon gyorsan el lehet jutni erre a szintre,én nem ítélkezem feletted,de szedd össze magad,nőj fel,és vállalj felelősséget a gyermekedért.Meg tudod csinálni!!

2010. dec. 22. 08:57
 35/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! Indulok munkát keresni!
2010. dec. 22. 09:11
 36/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok segítséget ! Megpróbálom megháláni miest jobbá fordul a sorsom !!! Volt , igen ,hogy segítettek pelussal is amit nagyon szépen köszönök . Nov . és dec. hónapban nagyon padlóra kerültem,eddig nem voltam ilyen helyzetben ,nekem is egy olyan anyuka ajánlotta ezt az oldalt , hogy irjam ki kérdésnek , mint aki már kapott segítséget tőlem is , és más nagyon kedves embertől . Mégegyszer köszönök mindent és mindenkinek Szeretetteljes Ünnepeket !!!
2010. dec. 22. 09:15
 37/41 anonim ***** válasza:
Én írtam, hogy van itthon bébiétel, akad popsitörlő is, stb. de nem írt nekem privátot a kérdező...nagyon érdekes! pedig kint van a "privát mail küldése" nálam. :-/// Most mit gondoljak.... :-///
2010. dec. 22. 11:45
 38/41 A kérdező kommentje:
Szia! Most írok privátot ,mert sajnos a gép sokszor lefagy vagy ujra indul ,de remélem most engedi.
2010. dec. 22. 12:33
 39/41 anonim ***** válasza:

Tegnap 21:54-es vagyok, aki erőltette, hogy írd le a lakhelyed.

Nagyon közel lakunk, szintén Zala! Tudok segíteni?

2010. dec. 22. 14:21
 40/41 anonim ***** válasza:
100%
Én vagyok, aki belinkelte a pelusos kérdést tegnap. Nem rosszallásból tettem. Sajnos tényleg könnyen el lehet idáig jutni, de igaza van az utánam szólónak, az nem megoldás, hogy hónapokon keresztül idegenek jóindulatára vagy szorulva, hogy eni tudj adni a kislányodnak. Nagyon jót ajánlott, ha már anyukád amúgy is otthon van, akkor vigyázzon ő a picire, és menj te dologzni, te szerintem könnyebben találsz, mint az idősebb korosztály. Átmenetileg lehet kérni segítséget itt, vagy esetleg rokonságtól, de sokáig ez nem fog menni úgy sem, próbálj minél hamarabb változtatni ezen. Kívánom, hogy gyorsan sikerüljön egyenesbe jönnötök, és legyen szép szeretetteljes karácsonyotok!
2010. dec. 22. 14:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!