Mit tegyek összesen liszt és kukirica konzervem van csak itthol és pénzem nincs ételre?
Szia!
Ne haragudj, de nem a te kérdésed volt ez is?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Mert nagyon kísérteties a hasonlóság, Zala megye is egyezik...
És ezek szerint te rendszeresen "kunyerálsz" a neten keresztül.
Lehet, hogy a kérdés igaz, és tényleg nagyon padlón vagy anyagilag, akkor sajnálom, de nekem az a furcsa, hogy annyira nincs pénzed, hogy kaját vegyél, vagy éppen pelenkát, de internetelőfizetésed az van. Lehet, hogy nem drága, de akkor is párezer ft-ot spórolnál, és fontosabb dolgokra tudnál költeni.
Liszt,és kukorica konzerv van csak otthon,és a pelenkát is nehezen szerzed be a kicsinek...Hmm...
Gondolom,hogy ismeretlenektől könnyebb kérni,mint családtagoktól,szomszédoktól,de azért te is tudod,hogy ez nem megoldás hosszú távon.
A gondjaidra a tanácsom az,hogy anyu marad a kicsivel otthon,te meg sürgősen keress munkát,és nem válogass.A saját gondjaidat csak ti tudjátok megoldani.
És nem hidd,hogy szívtelen vagyok,a saját testvérem ugyan ilyen helyzetben nevelte egyedül a gyermekét.Soha nem kértek tőlem semmit,de én mindig egy zacskó pelussal,és tartós élelmiszerrel mentem hozzájuk.Majd megőrültem az aggodalomtól,de tehetetlen voltam,mert ez a segítség csak csepp volt a tengerben...Nekik kellet megoldaniuk a gondjukat.
Én neked is azt tudom tanácsolni,amit a saját testvéremnek,bármennyire is megharagudtak rám.
Most úgy néz ki,hogy mégiscsak sikerült,anyukám otthon van a kicsivel,alkalmi munkát vállal (ez is több a semminél)A testvérem pedig egy gyárban dolgozik,és végre a saját kezébe vette a sorsát,megoldotta a problémájukat.
Fiatal 20 éves.
Nagyon gyorsan el lehet jutni erre a szintre,én nem ítélkezem feletted,de szedd össze magad,nőj fel,és vállalj felelősséget a gyermekedért.Meg tudod csinálni!!
Tegnap 21:54-es vagyok, aki erőltette, hogy írd le a lakhelyed.
Nagyon közel lakunk, szintén Zala! Tudok segíteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!