Mit tegyek összesen liszt és kukirica konzervem van csak itthol és pénzem nincs ételre?
Vidd át a gyereked az apjához, a nagyszüleihez, akár a te szüleidhez, akár az apa szüleihez, hogy ne haljon éhen. Nem tehet semmiről.
Ha nem vállalják, akkor keress fel egy gyermekjóléti szolgálatot, vagy a védőnőt, vagy valakit.
Kénytelen vagy tudomásul venni, hogy nem tudsz gondoskodni a gyerekedről, akinek étel kell, meleg lakás, ruhák, és ezeket nem fogod tudni így megadni.
Később nem fog szopikálni, és akkor éhen hal. Hát gratulálok!
Tedd azt, ami helyes! Adj a gyerekednek esélyt, hogy ne haljon éhen.
Bazzz....
Karácsonykor hogy lesztek ? nem lesz semmi kajátok?
Neked is enned kell hogy legyen tejed...szüleidtől nem tudsz pénzt kérni esetleg ?
Mesélj valamit magatokról h mi történt hogy ilyen rosszul álltok!
(Bár amit a gyerek után adnak az tényleg nem sokat ér főleg ha nincs segítsége az embernek )
Leszóló vagyok:
De, belegondoltam, hogy lehet idáig eljutni, kértem is, hogy írja le, mi történt.
Mindenkinek lehet váratlan kiadása, de ha a gyerek gyógyszerét ÉS a kajáját nem tudja megvenni, ne akarjon gyereket.
Ennyi.
Miért, mint gondolsz, rajta kívül csak milliomosok írnak ide?
Nekem is csak a GYES van most, meg KÉT gyerek, + egy férj+egy lakáshitel+egy nagy rezsi, szóval ne vegyél rá mérget, hogy hó elején az én mérlegem jobb volt, mint az övé.
De nekem még mindig van mit enni, lesz szép karácsonyunk, és nem konzervkukoricán fogunk rágódni.
Későn kér segítséget, és semmi magyarázat, semmilyen körülményt nem mesélt el. Gondolom, nem véletlen, ha nem kezdett el vele dicsekedni hogy került ilyen helyzetbe.
Fogod az ékszereidet, digitális fényképezőt, mobilt, netán a számítógépet (uram bocsá), és beviszed holnap a zaciba.
Ilyen váratlan kiadást, hogy egy filléred nem marad, és hirtelen az étel is eltűnik a hűtőből, nehezen tudok elképzelni.
Ha következő héten is közbe jön valami? Beteg lesz a gyerek?
Vagy elszámoló számla jön ki januárban?
Akkor mi lesz?
Hány éves vagy? Gyerek apja? Szüleid?
Milyen kiadás jött közbe, ami így földre vág valakit?
Mennyiből élsz?
Bocs, de nekem annyira kamunak tűnik ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!