Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tegyek összesen liszt és...

Mit tegyek összesen liszt és kukirica konzervem van csak itthol és pénzem nincs ételre?

Figyelt kérdés
Van egy kislányom aki másfél éves és még szopikál.
2010. dec. 21. 16:12
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
46%

Vidd át a gyereked az apjához, a nagyszüleihez, akár a te szüleidhez, akár az apa szüleihez, hogy ne haljon éhen. Nem tehet semmiről.

Ha nem vállalják, akkor keress fel egy gyermekjóléti szolgálatot, vagy a védőnőt, vagy valakit.

Kénytelen vagy tudomásul venni, hogy nem tudsz gondoskodni a gyerekedről, akinek étel kell, meleg lakás, ruhák, és ezeket nem fogod tudni így megadni.

Később nem fog szopikálni, és akkor éhen hal. Hát gratulálok!

Tedd azt, ami helyes! Adj a gyerekednek esélyt, hogy ne haljon éhen.

Bazzz....

2010. dec. 21. 16:53
 12/41 anonim ***** válasza:
60%

Karácsonykor hogy lesztek ? nem lesz semmi kajátok?

Neked is enned kell hogy legyen tejed...szüleidtől nem tudsz pénzt kérni esetleg ?

Mesélj valamit magatokról h mi történt hogy ilyen rosszul álltok!

(Bár amit a gyerek után adnak az tényleg nem sokat ér főleg ha nincs segítsége az embernek )

2010. dec. 21. 16:58
 13/41 anonim ***** válasza:
100%
Istenem akik leszólják!!!Arra nem gondoltok hogy lehetett egy váratlan kiadása?Betegség miatt gyógyszer vagy valami!Merre laktok?
2010. dec. 21. 16:58
 14/41 anonim ***** válasza:
41%

Leszóló vagyok:

De, belegondoltam, hogy lehet idáig eljutni, kértem is, hogy írja le, mi történt.

Mindenkinek lehet váratlan kiadása, de ha a gyerek gyógyszerét ÉS a kajáját nem tudja megvenni, ne akarjon gyereket.

Ennyi.

Miért, mint gondolsz, rajta kívül csak milliomosok írnak ide?

Nekem is csak a GYES van most, meg KÉT gyerek, + egy férj+egy lakáshitel+egy nagy rezsi, szóval ne vegyél rá mérget, hogy hó elején az én mérlegem jobb volt, mint az övé.

De nekem még mindig van mit enni, lesz szép karácsonyunk, és nem konzervkukoricán fogunk rágódni.

Későn kér segítséget, és semmi magyarázat, semmilyen körülményt nem mesélt el. Gondolom, nem véletlen, ha nem kezdett el vele dicsekedni hogy került ilyen helyzetbe.

2010. dec. 21. 17:08
 15/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm hirtelen nem várt kiadásom lett :( .
2010. dec. 21. 17:08
 16/41 anonim ***** válasza:
77%

Fogod az ékszereidet, digitális fényképezőt, mobilt, netán a számítógépet (uram bocsá), és beviszed holnap a zaciba.

Ilyen váratlan kiadást, hogy egy filléred nem marad, és hirtelen az étel is eltűnik a hűtőből, nehezen tudok elképzelni.

Ha következő héten is közbe jön valami? Beteg lesz a gyerek?

Vagy elszámoló számla jön ki januárban?

Akkor mi lesz?

Hány éves vagy? Gyerek apja? Szüleid?

Milyen kiadás jött közbe, ami így földre vág valakit?

Mennyiből élsz?

Bocs, de nekem annyira kamunak tűnik ez az egész.

2010. dec. 21. 17:21
 17/41 anonim ***** válasza:
szerintem ha nincsenek esetleg nagyszülők, bár azért egy remélhetőleg van, vagy akármilyen rokon, vagy a legközelebbi szomszéd, szerintem bárhova mész, kérsz egy kis kenyeret, tojást akármit, ami nem drága, de jól lehet lakni.szerintem bárki szivesen segítene! szegény vagyok, a hónap végéig mindennap számolni kell a forintokat, de ha ilyennel jönne egy szomszéd, és tudnám hogy nem falja a bagót nem iszik, becsületes csak épp padlóra került, adnék neki, vinnék neki át egy tányér kaját mindennap. ha az anya hibás, akkor is adnék kaját, de akkor úgy csinálnám, hogy áthívnám hogy hozzá át a gyereket enni.de a gyereknek adnék , ahol 4nek jut, ott már még egy tányérral is biztos marad, szegény ksgyerek...szerinbtem menj a szomszédba ha tiszta a lelkiismeret ha nem, a gyerek miatt muszáj!!!!!ugye így látatlanba nehéz bármit is mondani.
2010. dec. 21. 17:27
 18/41 anonim ***** válasza:
légyszíves írd le, hogy hol élsz, stb. aki olvassa és arra lakik, vagy épp ott biztosan segít - pl. lehet, hogy én lakom arra. Pelenka, popsitörlő, popsikenőcsöd van? Bébiétel, tejpéped? Vagy írj nekem pl. privátot, hátha valamivel tudunk segíteni. Van pl. olyan bébiételünk, ami jan. 15-ig jó, de a fiam csak 4 hós, még nem eheti meg.
2010. dec. 21. 17:37
 19/41 anonim ***** válasza:
55%
Volt egy kérdés,ahol anyuka nem tud a kislányának(másfél éves)mit adni karácsonyra,ennek is olyan szaga van mint annak.De mégsem akkor nagyon bocsi!!!!!!!
2010. dec. 21. 17:39
 20/41 anonim ***** válasza:
55%
De ha mégsem akkor nagyon bocsi!!!Előző voltam!
2010. dec. 21. 17:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!