Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit rontottam el a só-liszt...

Mit rontottam el a só-liszt gyurmánál?

Figyelt kérdés

Nagyon érezhető a só benne tapintásra, gyerekkori emlékem szerint nem volt ilyen szúrós, érdes.

Most pihen a hűtőben, nejlonba csomagolva majd alvás után akarunk gyurmázni.A pihenéstől fog vajon változni?


Egy bögre só, egy bögre liszt, fél bögre víz, kis olaj.

Így csináltam. Hideg vízzel, lehet meleggel kellet volna?

Ettől száradásnál nem fog szétrepedni?


2011. márc. 26. 13:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Most próbáltam ki egy nagyon puha gyurmareceptet és nagyon tudom ajánlani: [link]


Itt főzni kell a gyurmát és amit korábban a fenti hasonló recept alapján készítettem, nekem sem sikerült valami fényesen.


Jó gyurmázást!:)

2011. márc. 26. 16:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm.Kipróbálom. :)

Te tettél bele borkősavat?Hol lehet beszerezni?Vagy citromlével próbáltad?


Kisfiamnak első gyurmázása volt ma, nagyon tetszett neki. :)

2011. márc. 26. 19:30
 3/5 anonim ***** válasza:

Borkősavat lehet venni élelmiszerboltban.

Mi bodzaszörpbe vesszük.

2011. márc. 27. 08:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Borkősavat tettünk bele, az egyik hozzászóló szerint ecettel lehet helyettesíteni, nos véleményem szerint nem, mert nagyon büdős lett:))
2011. márc. 27. 11:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, akkor szerzek be borkősavat.
2011. márc. 27. 12:07

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!