Mit rontottam el a só-liszt gyurmánál?
Nagyon érezhető a só benne tapintásra, gyerekkori emlékem szerint nem volt ilyen szúrós, érdes.
Most pihen a hűtőben, nejlonba csomagolva majd alvás után akarunk gyurmázni.A pihenéstől fog vajon változni?
Egy bögre só, egy bögre liszt, fél bögre víz, kis olaj.
Így csináltam. Hideg vízzel, lehet meleggel kellet volna?
Ettől száradásnál nem fog szétrepedni?
Most próbáltam ki egy nagyon puha gyurmareceptet és nagyon tudom ajánlani: [link]
Itt főzni kell a gyurmát és amit korábban a fenti hasonló recept alapján készítettem, nekem sem sikerült valami fényesen.
Jó gyurmázást!:)
Köszönöm.Kipróbálom. :)
Te tettél bele borkősavat?Hol lehet beszerezni?Vagy citromlével próbáltad?
Kisfiamnak első gyurmázása volt ma, nagyon tetszett neki. :)
Borkősavat lehet venni élelmiszerboltban.
Mi bodzaszörpbe vesszük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!