Mit tegyek összesen liszt és kukirica konzervem van csak itthol és pénzem nincs ételre?
legalább a megyét írd meg..ki tudja.
nem tudom hanyadik, a segítő szomszédot író voltam
legalább válaszolj a kérdésekre....
én is szívesen segítenék, de így hogy nem tudok rólad semmit... már olyan sokan csinálják azt az interneten hogy csalnak, hogy már elfogyott a bizalmam....
írj magadról valamit, hol laktok? hol a gyerek apja ilyesmit
ha tudok én segítek, bár nekünk is meg kell gondolni minden kiadást pont ma lett beteg mind2 gyerekem....
írj valami légy szíves!!!
Holnap reggel menj be a családsegítőbe, a máltaiakhoz, és a vöröskereszthez. Mindhárom helyen szívesen segítenek élelmiszer adománnyal, főleg úgy, ha pici gyereked is van.
Vagy ha nem, akkor tényleg vidd a számítógéped a zaciba, a gyreket meg a nagyszülőkhöz.
Egyébként szerintem jogosan várja el itt bárki is, hogy ossz meg részleteket (bár, azt sem nehéz kitalálni) mielőtt segítenének. Valóban rengetegen átvágják a másikat, sok a koldusmaffia, stb.
Elnézést kérek ,de eddig nem volt időm válaszolni .
Próbálok árulni dolgokat , eddig sajnos nem sok sikerrel.
Gyermek édesapja : nem foglalkozik a kicsivel .
Édesanyámmal élünk közösen ,de sajnos ő sem dolgozik .
Mert a környéken nincs munka .
Szívesen írok bővebben is privátba .
Segítséget kértem és szerencsére vannak segítőkész emberek , aki azt hiszi "kamu" nem tudok mit tenni ellene . Én tudom , hogy nem hazudok és kész . Mi értelme lenne ? Volt ,hogy én is segítettem embereknek hasonló helyzetben ,de jelenleg nem tudok ,így én is segítségre szorultam .
Most nem tudok többet írni , mert a kislányom ébredezik .
Jó éjt , lehet hogy ma már nem tudok lenni!
Köszök szépen mindent !!!
17.52-nek:
És? Ma reggel derült ki, hogy a karácsony? Nem neki kellett volna erre felkészülni?
Nekem tele a puttonyom azzal, hogy pont karácsony előtt mindig megszaporodik azoknak a száma, akik a jóérzésre hivatkozva segítséget kérnek. Ezzel az a bajom, hogy volt már, hogy akinek segítettem, arról kiderült, hogy csaló.
Nem vagyok vele egyedül, bizalmatlanok az emberek.
Kérdező: el kell menni mindkettőtöknek állást keresni. Ha neked sikerül először, akkor nyugodtan otthon tudod hagyni a babát anyukáddal.
Mellesleg: nahát, ő nem éhes? A segítség kéréskor róla nem mondtál semmit.
Két nőnek jobban be kéne osztani a pénzt.
Olyan nincs, hogy az apja nem törődik a gyerekkel. Másfél év alatt már el kellett volna intézned, hogy fizessen gyerektartást.
Én is szívesen leszólnám az ilyen nőket és mondanám a bezzeg, ha... De valójában két pillanat alatt el lehet ide jutni. Úghogy aki itt fújol, szálljon kicsit magába és gondolja végig mi lenne ha, nem kell sok, egy nem várt betegség, és vége a jó világnak. A tartalékok is elfogynak egyszer. Úgyhogy bármilyen magasról le lehet süllyedni, sőt fentről csak lefele vezet az út.
De a kérdésedre kérdező csak az a válasz, hogy kérj valakitől valahonnan, mert lisztből, kukorica konzervből nemigen lehet sok mindent kihozni. Akár itt is sokan tudnak segíteni, de ahhoz válaszolnod kéne.
Bocs, de két pillanat alatt nem lehet ide eljutni.
Te mennyi időre szoktál bevásárolni? Egy napra?
Időben kell gondolkodni, segítséget kérni. Kétlem, ha egyik napról a másikra készpénzből kifogytak, de mondjuk karácsonyra se vásároltak be még semmit, hogy éhezzenek.
Ilyen nincs!
Mi jött közbe, lakást vett?? Ja, nem! Biztos most kötötték be a netet meg most vett kp-ra számítógépet.
Jókor jut eszébe, hogy baj van.
hát nézd nálunk kb félóra volt, felhívtam a barátnőmet, hogy baj van a gyerekkel, félóra múlva az intenzíven feküdtünk, és súlyos beteg, nem járhat oviba (illetve járhat 9 órától 11-ig és örülhetünk, hogy bevették, de ezt is csak azért, mert korábban már járt egy évet (4 éves), a 2 éves öccsével most mentem GYESRe, mentem volna vissza dolgozni. Most GYES-en vagyok vele itthon, speciális étrend kell neki, kb 4-5-ször annyiba kerül minden, mint a normál kaja és neki nincs kivétel, napi hatszor ennie kell, meghatározott mennyiséget, meghatározott kaját. És még segítségem sincs, mert ezt nem lehet rábízni sem anyámra, sem anyósra, még az egészséges gyerekre simán tudtak vigyázni.
Oké nem süllyedtünk el, mert van férjem, van családom. De nagyon sokaknak nincs, elveszítették a férjüket. Most ők ne vállaljanak gyereket, mert hátha történik valami és mi lesz. Úgyhogy hidd el, két perc alatt tönkre tud menni egy élet.
Nem pont a kérdező esetéről beszélek, általában.
Írd meg, hogy hol élsz! Tudunk segíteni.
Volt már rá példa, mikor egyik anyuka nagyon meg volt szorulva, pelenka kellett nekik. Aztán kiderült, hogy másra is nagyon szükségük lenne. Emlékeztek anyukák, hogy hányan tudtunk nekik segíteni???? (Ha jól emlékszem, tavaly télen volt ez.)
Biztosan neked is tudnánk...merre laksz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!