Szerinted gáz ha a testvéreknek más stílusú neveket adnak?
Nem gáz, de nekem nem tetszik, ha nagyon eltérő stílusú a testvérek neve.
A mi kisfiunknak magyar neve van, és a tesónak is az lesz.
Én ledöbbentem, amikor a cigány falka egyik gyereke Lajoska volt, a másik meg Dzseszika és Leonárdó.
Mindig ez jut eszembe.
Szóval én nem adnék ennyire különbözőt.
Én teljesen másképp értettem mint te:)
Szerintem az kicsit furcsább, ha mondjuk az első gyerek a Mária a második meg az Eüridiké nevet kapja, de nem? Meg szerintem ez a gyereknek is ciki egy idő után, hogy vajon ő miért kapott jobb nevet, nekem miért nem adtak cifrábbat, nem is tudom, de remélem érted a végleteket:)
engem például zavar, pedig nálunk nem ennyire sarkított a helyzet. A fiam Sebestyén. Szerintem ehhez olyan testvérnevek illenek, mint Boldizsár, Sámuel, Benedek, Domonkos, tehát ritka nevek, de magyar nevek. Ha a kistesó fiú lesz, András lesz a neve, pedig az nálam a László, István, Zoltán kategria: gyakoribb, férfias név. Szóval meg kell barátkozzak a helyzettel.
Egyébként én sosem adnék ennyire sarkítottan különböző nevet, engem nagyon zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!