Aki gyes mellett vagy után ment el dolgozni (nem a régi munkahelyre ment vissza) milyen stílusú önéletrajzot írtál?
Figyelt kérdés
Gyes mellett akarok elmenni dolgozni, de nem a régi helyre. A lányom már bölcsis, tehát akár holnap kezdenék, ha rajtam múlna. Az a problémám, hogy nem tudom hogyan írjam meg az önéletrajzot, hogy az "hatásos" legyen. Törekedjek csak a szakmai jellegre, tehát hogy itt és itt dolgoztam, ez meg ez a végzettségem, vagy esetleg legyen személyesebb, hogy például szorgalmas vagyok és kitartó, stb., tehát hogy legyen körítés is mellé? Melyik a hatásosabb? Köszi a tapasztalatokat és a véleményeket.2011. okt. 13. 14:18
1/5 anonim válasza:
Amerikai típusút írj, sorold fel a személyes adataidat, hogy milyen iskoláid vannak, hol dolgoztál eddig.
Írj mellé egy kísérőlevelet (motivációs levelet), abban írhatod a "sallangot".
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
A hagyományos, kézzel írott már nem divat? Azzal kisebb eséllyel indulnék?
2011. okt. 18. 13:48
4/5 anonim válasza:
Attól is függ, hova adod be, hogy mi a munkád.
Ha pl irodában szeretnél dolgozni, kb kiröhögnek egy kézzel írott önéletrajzzal.
5/5 anonim válasza:
A 2005ben amikor segítettem a Hr-n archiválni akkor láttam utoljára kézzel írt önéletrajzot, akkor volt kb 10éves.(egy frisset láttam ahol a hölgy kézzel is megírta a mot.levelet, hogy a kézírását is lássák)
Na meg kézzel írt önéletrajzot emailben elküldeni(sok helyen már így kérik be, vagy már a cég honlapján jelentkezem/applay gombbal doksi feltöltéssel jelentkezel állásra.
Na meg minimális info ismeretet elvárnak (Ms office)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!