Elküldtem a pályázatomat pár munkahelyre, mit tennétek a helyemben ha felhívnak valamelyik cégtől? Két éves kisgyerekkel vagyok itthon. (többi lent)
Nálunk is ez van, bárkivel beszélek, azonnal jön, hogy "kihangosítjuk" vagy "te is beszélsz".. :) És általában el is veszi, és cseveg az illetővel.
Ha nagyon fontos, és nem adom neki át a telefont (ma pld. ilyen volt, a sógornőm hívott a kórházból, ahol fekszenek a kislányával) és mindenképp hallani akartam, hogy mi van velük, addig a gyereket átkísértem a szobájába (persze ordított) és próbáltam lekötni, de nem sikerült. Idegességemben (mert a kórházban amúgy életveszélyben volt a pici épp) bezártam az enyémet a szobájába, és láss csodát, kis hiszti után talált egy játékot, amivel elmélyülten játszani kezdett :) De nem szívesen csinálnám meg még egyszer.
A majd visszahívom nem jó ötlet sztem. Azt kéne csinálni, hogy ha épp ébren van a gyerek, akkor udvariasan mondd a telefonba, hogy "elnézést, most épp nem tudok beszélni, de visszahívhatnám tíz perc múlva?"
Köszi a válaszokat, másik telefon nem működik, seperc alatt tudja hogy nem "igazi". Pont attól félek amit az 1. írt. De hogyan neveljem meg??? Konkrét ötlet???
Kedves 2. a gyakorlást megpróbálom, bár amilyen konok... de hátha, holnap ezzel kezdünk. Én is gondoltam a bezárásra, csak az is durva csatazajjal jár (ki akar ugye jönni...). Járóka, rácsos ágy már nincs, nagy már, azokból simán kimászott.
3.-nak: nem, de szeretnék 2 épkézláb mondatot váltani a személyzetissel. Szerintem a jó benyomáshoz ez fontos. Nem szórakozásból akarok újra munkába állni. Ha van konkrét ötleted azzal kapcs.ban amit kérdeztem szívesen veszem.
76%-os: ezen legalább jót nevettem, nem is lenne rossz ;D. Kár hogy amúgy nagyon is komoly a dolog :(
Kedves és bölcs 81% os "anyuci"!
Mindenkit altatással iktatnál ki???
Egy valamiben egyetértünk, sajnos komoly hátrány álláskeresésnél a kisgyermek.
81%, sajnálom a sógornődéket, remélem minden rendben lesz!!!
És köszi hogy megvédtél az okostojásoktól ;))
Menjetek dolgozni, "munkahelyről" legalább nyugodtan tudtok telefonálni.
Közben a gyermeknek is jobb, ha valaki más következetesen NEVELI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!