Szerinted gáz ha a testvéreknek más stílusú neveket adnak?
Gáznak nem gáz, de ha tesóm Vanessza lenne én meg Zétény, nem tudom lehet fiú név a lényeg ha ilyen gáz nevem lenne zavarna. És kisebbség érzetem lenne, hogy a tesóm neve szép az enyém meg nem.
Én az enyémet átírattam, tesóimé szép volt enyém nem, most már az enyém is:)
Abszolút nem gáz szerintem! Két külön emberről van szó, miért kellene hasonlónak lenni a névnek? Persze azért drasztikus eltérés nem tetszene (pl.: Krisztofer - Vajk :D).
A mi kisfiunk neve Péter. Ha fiú lesz a kistestvér, az Iván nevet kapja!
Zéti szerintem cuki név :) A Zétény meg férfias :)
De nem a Zétény nevet akartam kielemezni :)
Az vagyok aki le gázozta.
Ízlés dolga, meg ha megismernék egy Zétényt, aki nagyon rendes akkor imádnám azt a nevet:) De am igazad van azt illetően hogy férfias. És ahogy ezt írtad nem is olyan rossz:) De az eltérés akkor is sok, hogy egy divatos és egy komoly név, mert mi van ha a személyiségük pont fordítva van? Szerintem legyen 2nevük, és lazább és egy komolyabb, később majd dönthetnek. Én is így fogom, mert nem jó átíratni, persze meg nem bántam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!