A gyereketeket rokon babával nézték már testvéreknek?
Van, hogy valóban hasonlítanak egymásra a rokon gyerekek, és olyankor simán előfordulhat, hogy összekeverhetik a szülőket. Főleg ha azt írod, hogy tényleg egyformák.
De pl. nálunk egyszer az történt, hogy a barátnőm, férjem és én elmentünk sétálni a babánkkal, aztán férjemmel beszaladtunk a boltba, és mire kimentem a barátnőmnek ott magyarázta egy nő, hogy mennyire is hasonlít rá a gyerek. :) Azt hitte a barátnőm az anyja.
Pedig nem is hasonlítanak, csak sokszor azt vettem észre, hogy úgy érzik az emberek valamit kell mondaniuk, és az első ami eszükbe jut, hogy hasonlítgatják a babákat. :)
A két keresztgyerekünkkel sétáltam a városban terhes kismamaként első gyermekemet várva, mikor megállított egy cigányasszony, mondta hogy jósolna. Köszöntük, nem kértük. Mire búcsúzóul elmondta, hogy látja a jövőmet ugyanolyan szép és egészséges lesz a harmadik gyerekem, mint ez a meglevő kettő!
Lehet hogy a jövőbe látott, de a múltamat nem túl tisztán láthatta...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!