Gáz testvéreknek ennyire hasonló nevet adni? Ha a becenevét kiáltod, mindkettő figyel? :-D
Figyelt kérdés
Gabriella, Gábor
Viktória, Viktor
Jázmin, Jázon
Dominika, Dominik
Daniella, Dániel
Hasonlók még?
2011. júl. 13. 17:22
2/28 anonim válasza:
Felícia Félix
Adrienn Adrián
Friderika Frigyes
Flóra Flórián
János Janka
3/28 anonim válasza:
Szerintem elég idétlen ötlet, igy a gyerekeknek alig lesz lehetöségük arra, hogy külön emberként érezzék magukat. De a szülöknek is sokkal nehezebb öket megszólitani - a legtöbb esetben egész külöbözö becenevekre jutnak, aminek semmi köze az eredeti nevekhez. Attól, hogy egyes szülö ezt esetleg viccesnek tarják, még nem az, és csak annyit mutat, hogy a szülök nagyon éretlen, gyerekes valakik.
5/28 ava87 válasza:
Adrienn, Adrián
Zoltán, Zoltána
Károly, Karolina
Stefán, Stefánia
Krisztina, Krisztián
Milán, Miléna
Ágoston, Ágosta
József, Józsa
Petra, Péter
6/28 anonim válasza:
Én Dániel-Daniella nevű ikerpárt ismerek,nem tudom miért tartják olyan mókásnak némely szülők az ilyesmit.Főleg a szerencsétlen ikreket "szerencséltetik" ezzel,mert az ikrek úgyis egyformák.:S
8/28 anonim válasza:
Norbert-Norberta
Ramón-Ramóna
Tamás-Tamara
Béla-Bella
János-Janina
Krisztián-Krisztina
András-Andrea
Hogy én milyen pihent vagyok...:)
10/28 anonim válasza:
Iván - Ivána
Norbert - Norberta
Mondjuk biztos, hogy nem adnék ennyire hasonló neveket a gyerekeimnek, mert nekem még az sem tetszik, ha a testvérek neveinek a kezdőbetűje megegyezik (például Anna és Adél, vagy Péter és Patrik stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!