Gáz testvéreknek ennyire hasonló nevet adni? Ha a becenevét kiáltod, mindkettő figyel? :-D
Gabriella, Gábor
Viktória, Viktor
Jázmin, Jázon
Dominika, Dominik
Daniella, Dániel
Hasonlók még?
partik patricia
donát donatella
dániel daniella
adrián belián
amúgy valamilyen szinte vicces
bár néha eléggé izés hogy engem pl gabriellának hívnal és gabinak becéznek és volt már olyan pl. hogy b.nőm mondta otthon hogy kimegyek gabihoz erre megazt kapta vissza hogy már megint pasizol? megilyenek voltak
meg van pár gábor ismerősöm és kicsit vicces hogy ha mondják hogy gabi akkor mind felkapjuk a fejünket
Épp most várandós az egyik rokonunk, a fia Viktor. Mikor kiderült, hogy most kislányt vár, és mindenki kérdezte, hogy hogy fogják hívni, rávágta, hogy hát nem egyértelmű, hogy Viktóriának? Na, sokat nem gondolkodtak a néven.
A tesóm két fia, Balázs és Bálint (Balu, Bali), ha lesz még egy öccsük, ő Bence lesz... Na, a két fiút a saját szülei is keverik...
Szia.Az én fiaim Armand és Arnold,mi direkt hasonló és különleges névben gondolkodtunk.Nálam mondjuk egyszerűbb mert,egyneműek,így odakiáltok,hogy "fiuk megyünk":-)Amúgy az Armandot becézzük Arminak,a kicsit Arnoldnak hívjuk.Ha különböző neműek lettek volna akkor nem kaptak volna hasonló nevet,akkor Dóránk lett volna az Armi mellé:-)
Üdv
Ismerek Gábor-Gabriella és Tamás-Tamara testvérpárt.
sok szülőnek elég, ha alliterál a két név, másoknak meg a férfi-női névpárok jönnek be.
szerintem nem olyan rossz, de egyénfüggő, h ezt a testvérek teherként, vagy poénnak élik meg.
szerintem ez egyáltalán nem gáz.miért is lenne az?
egy gyerek személyisége nem a nevétől függ(szerintem)
üdv:Alexa akinek a tesóját Alexnek hívják
Ha jól láttam, a Szilárd - Szilárda még nem volt.
Nekem Áron a fiam, a másodikat még nem tudjuk, de felvetettem, hogy legyen Álmos, ha fiú lesz. Nem azért, hogy hasonlítson, hanem mert tetszik. Anyósom azt tanácsolta, hogy ne legyen így, mert őneki Zsolti meg Zoli volt és sokszor belezavarodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!